2777
2789
عنوان

لطفا بیاید دخترا کمکم‌کنین

113 بازدید | 18 پست

شما عکس مادر رلتونو دیدین

من سه ساله باهاشم قصدش جدیه خانوادش از من خبر دارن گفتم‌عکس مادرتو بده گفت ک‌خشم نمیاد بی غیرتیه خیلی دلم‌شکست و میخوام‌تمام‌کنم‌اینم بگم‌بیش از حد صمیمی بودیم‌حالا اون دیده خانواده منو

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کات کن فورا

میشه راهنماییم‌کنی باور کن ابجی ندارم 

والا اون خانوادم دیده زندگیمو میدونه یهو اینطور گف اشکم‌در اومد ک‌۳ سال عمرم پای کی رفت

اخرین پیامش این بود

من مامانم خیلی دوس دارم حساسم از نظر من زشته برا من پسر عکسش'بدم کسی طرز فکر منه ن عکس مامانت خاستم ن چیزی میخای هر فکری کنی بکن

قیمت آدمارو موقعیت و زمان مشخص میکنه تو خوشیا که همه ی قیمتن!دل نبند به خوشی های زود گذر اینو الان‌ خوندی ولی بعدا میفهمی..به خودتم‌اعتماد نکن اعتماد دو سر باخته زندگی مثل ی تئاتره با تجمع نقاب ها‌...

اوا چرا بی‌غیرتی؟ چه ربطی دارهشاید ترسیده براش دعا جادو بگیری 😒

بخدا نه میدونه من سادم بلدنیستم این کارا

شناسنامش دیدم‌دعا رو اسمم میشه والا

بگو مگه من مرد هستم که بی غیرتی باشه؟بگو تو با من بدون محرمیت هستی بی غیرتی نیس؟عکسمو دیدی بی غیرتی نیس؟بگو خونواده ی منم رو من غیرت دارن فکر کردی فقط خودت ناموس داری؟بعد بگو  وقتی عکس مادرتو به من دختر جوون نشون نمیدی و بهش میگی بی غیرتی نشون میده چه پسر جووگیر و بی لیاقتی هستی؛از سرتم زیادم بعدسم بلاک کن

😂حالا مثلا تو با عکس مامانش چیکار میخوای کنی که بی غیرتیه

برا همین دلم شکست 🥲جا خوردم بخدا برزخ شدم 

میگفتی اگه منو هم دوست داری من بعد برات عکس نمیفرستم که غیرتت زیر سوال نره

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

بگو مگه من مرد هستم که بی غیرتی باشه؟بگو تو با من بدون محرمیت هستی بی غیرتی نیس؟عکسمو دیدی بی غیرتی ...

اره حتما دیگه دلسرد شدم حیف اون ۳ سال شوکه شدم اصلا از پیاماش میگفتم‌خودش نیست