2777
2789
ن هربار ی شکله. حص سنگینی بهم دست میده و میترسم چشامو باز کنمدعارو گفت بیا تمدید کن نرفتمدعای چشم زخ ...

غسل کن عزیزم دعانویس چیه!

جنب نخواب.

سرکه و روغن زیتون استفاده کن. نگید بوی سرکه بدم میاد، استفاده کنید. اگر براتون ضرر داره داخل منزل بوش بپیچه. سرکه و گلاب قاطی کنید داخل منزل بزنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حدس میزنید چی باشه؟

عزیزم من دقیق نمیدونم ولی اجنه کافر مسلمان هارو اذیت میکنند شبطان از طریق ذهن و خواب متوسل میشه و به صورت های مختلف در میاد. احتمالا به سمت کارهای خوب میرین که اینطور میشه.

متخصص مثل کی .کجا

من اگر جای شما باشم میرم مثلا با امام جماعت یا یک حاج آقای کاملا معروف که نخواد سرم رو گول بزنه صحبت میکنم. یا میتونید برنامه پاسخگو رو نصب کنید سوالتون رو بپرسید دیگه حضوری نمیبینند شمارو. اونها متخصصند

راستی یادم رفت ی بارم ازونا دیدم حقیقت تا مرز مرگ رفتم

این کارایی که گفتم انجام بدید مرز مرگ رفتن مهم نیست مهم اینه چطور بمیرید آیا راضی هستید با کوتاهی در انجام کار، بخواید کافر از دنیا برید دور از جون؟ فکر میکنید شیطان قصدش چیه؟ آیا بیکاره؟