2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن من میترسم ازین چیزای سوال اگه میتونید بهم کمک کنید ممنونتون میشم

ترس داره ولی عزیزم همه جیز دست خداست این طلسم و.. همه اش در ذهنه چون شیطان فقط میتونه در ذهن مارو وسوسه کنه. پس اصلا نگران نباشین وقتی با خدا هستین از هیییچ چیز نباید بترسید خدا یه حصار میکشه دور بنده هاش.

بفرمایید ان شالله کمکی ازم بر بیاد

ترس داره ولی عزیزم همه جیز دست خداست این طلسم و.. همه اش در ذهنه چون شیطان فقط میتونه در ذهن مارو وس ...

از روزی که نامزد کردم تو خواب هی یکی میاد اذیتم میکنه

تو خواب و بیداری

وقتی تنهام

تا الان ک بچه دارم

الان خیلی کم پیش میاد

اون اولا خیلی اذیت شدم مجبور شدم برم دعا بگیرم

نمیدونم دلیلش چیه

حصش میکنم

بهم دست میزنه

حرف میزنه من نمیدونم چی میگه ی زبون دیگس اصلا 

کلافه شدم

بعد دعا خوب شدم چند وقت 

ولی باز چندباری این اتفاقا افتاد

میترسم تنها بخابم بخدا نمیدونم از کجا دراومد این 

یکی میگه همزاد یکی میگه (حش )

نمیدونم شما چی بهش میگین

از روزی که نامزد کردم تو خواب هی یکی میاد اذیتم میکنهتو خواب و بیداریوقتی تنهامتا الان ک بچه دارمالا ...

میشناسیدش؟

عزیزم هرچیز نامشخصی که گرفتی بریز داخل آب روان هرررچیزی هست کاملا پاکسازی کن. اصلا تعلل نکن.

عزیزم غسل های واجب رو انجام میدین سر وقت؟ اگر نماز نمیخونید بگم که بدون نماز هیچ مشکلی حل نمیشه. 

حرز امام جواد صغیر رو بخون هر صبح. 

خوراکی های حلال بخورید عزیزم بعضی بستنی ها چربی خوکی دارن نخورید، مطمئن باشید این خوراکی رو مسلمان ها درست کردند از خارج نیومده.

شما ایه الکرسی بنویسید اویزون گردتتون کنید.و جهارقل

شبها قرآن بالای سرتون باشه. و همیشه وگر میتونید نزدیکتون باشه

البته لازمه همه اینها نماز.

حصش میکنمبهم دست میزنهحرف میزنه من نمیدونم چی میگه ی زبون دیگس اصلا کلافه شدمبعد دعا خوب شدم چند وقت ...

متوجه شدم کاملا‌.

من تا حایی که خونده بودم و بلد بودم کمکتون کردم ولی از یه متخصص کمک بگیرید

حصش میکنمبهم دست میزنهحرف میزنه من نمیدونم چی میگه ی زبون دیگس اصلا کلافه شدمبعد دعا خوب شدم چند وقت ...

شما ذکر یا علی زیاد بگید. داخل منزل وقتی تنها هستید لباس های لختی نپوشید. حجابتون بیرون منزل رعایت کنید. وقتی لباستون رو دد میارین بسم الله بگین وقتی میپوشین بسم الله بگین. خودتون وقتی لباس ندارید جلوی اینه نگاه نکنید حمام میرید بعدش فوری لباس بپوشید وقتی لباس تنتون نیست بسم الله بگید.

میشناسیدش؟عزیزم هرچیز نامشخصی که گرفتی بریز داخل آب روان هرررچیزی هست کاملا پاکسازی کن. اصلا تعلل نک ...

ن هربار ی شکله. حص سنگینی بهم دست میده و میترسم چشامو باز کنم

دعارو گفت بیا تمدید کن نرفتم

دعای چشم زخم بود بهم داد گفت تو چشمی و فلان 

حقیقت ن غسل هارو سروقت انجام نمیدم