2777
2789
نه ماهواره نداریم.مجسمه هم نداریم همین اتاق که با پسرم بودیم پرچم یا زینب و رقیه و یا حسین و یا عباس ...

عزیزم برای اینه که شما نماز نمیخونی. همه کارات درسته فقط مشکل اینه. غسل های واجب رو سر وقت انجام بدین.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط میدونم اینا توهمات ذهن کودک هست و طبیعیه نری سراغ دعا و این چیزا درست میشه اصلا نترس تا از ای ...

من همش با خودم میگم نکنه چیز بدی ببینه که اذیتش کنه یا بترسد من نتونم کمکش کنم

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

توکل به خدا

میدونم الان ترسیدی و حرفای من باورت نمیشه ولی تو رو خدا ذهنت سمت خرافات نره 

من حتی از دکتر هم پرسیدم کفت خانوم بچه خواب میبینه نق میزنه تو خواب کاملا عادیه 

سمت خرافات و دعا و این جور چیزا نرو بعدا روحیه خودت به هم میریزه

حالا بچه من میدونی چیکار میکنهچندباری موقع خواب هی چشماشو میبره بالا کل چشمش سفید میشه هی میگن نکن ب ...

بخدا من روحیم خیلی حساسه 

من همش با خودم میگم نکنه چیز بدی ببینه که اذیتش کنه یا بترسد من نتونم کمکش کنم

نه والا نه خدا شاهده هیچی نمیبینه نترس خواهر من

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بی خیال بابابچه من گاهی میگه یادت تو اون موقع بچه من بودی کوچک بودی من مامانت بودم.باز میگه تو آسمون ...

😅ای خدا

صد در صد یچیزی میبینن ک اینجوری شدن🥲 دوست مامانمم پسر کوچیکش می‌گفته دوسم میگه بیا بازی کنیم یبار مامانشو زده بود گفته بود دوسم گف بزن اینا خونشون مشکل داشت جن داشت یعنی پسر بزرگترشم دیده بوده 

ایشالا ک چیزی نیست، ولی اگه فک میکنی با دعا حل میشه یکیو میتونم معرفی کنم چون خودم نوزاد دارم ، جیغ میزد دکتر اکبری بستریش کرد و متوجه نشد ولی از خانمه دعا میخواستم بگیرم گف دعایی نیست بچت سنگ کلیه داره، و بردم سونو واقعا سنگ داشت

عزیزم برای اینه که شما نماز نمیخونی. همه کارات درسته فقط مشکل اینه. غسل های واجب رو سر وقت انجام بدی ...

غسل هامو انجام میدم همشو 

کاشت ناخن و مژه هم ندارم به خاطر غسل 

تو‌نمازم آره کوتاهی میکنم

این دعا غوغا هست از امام سجاد علیه السلام اشتباه نکنم براشون بخون و سعی کن یاد بگیرن

اسکرین شات گرفتم از روش