2777
2789

موقع خواب بود ..حدودا ساعت ۱شب ..همه سر جاشون بودن .برا خاموش..جز یه چرخ خواب تو آشپز خانه و اتاق خودمون 

.پسرم که دوسالشه 

اشاره کرد با دست و سرش به چیزی که بالا سرش بود و حرکت  کرد به سمت پرده و مدام میگفت مامان نداره بابا داره

من خیییییییییییلی ترسیدم شروع کردم چهار قل خواندن و آیت الکرسی.

دو هفته پیشم خواب دیدم که به سایه سیاه موقع خواب بالا سر پسرمه که بچم تو خواب ناله و نقل میزد

..راستش پسرم به شدت تو خواب نق میزنه و بیدار میشه هر به ساعت دو ساعت .. خواب آروم نداره ...بردمش دکتر چند روز پیش شربت خواب داد ..بازم تاثیر ندارد

یعنی مدام از خواب می پره گریه می‌کنه .کلافه است ..تا آفتاب میزنه هم بیدار میشه زود ..بین ساعت ۷صبح تا ۹صبح 

شبا هم خیلی دیر می‌خوابه..مثلا الان ساعت دو تازه خوابید

..چه کنم علمای نی نی سایت 

عموم بهم گفت امشب که به بچه هام سه بار ناس بخونم فوت کنم و به خونه و دهان بچه و متکا شون گلاب بپاشم

.

خودم حرز امام جواد براشون خریده بودم زدم بهشون موقع خواب 

دو تا بچه ۷و ۲ساله دارم

بچه ۷سالمم مدام کابوس مییینه

به همه دختران کوچک باید گفت که زیبا هستند، حتی اگر این‌چنین نباشد. مرلین مونر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز یعنی چی مامان نداره بابا داره؟ یعنی به کسی میگه که مامان نداری؟ من متوجه نشدم

آره اشاره میکرد به چیزی که بالا سرش حرکت می‌کرد که با دست و سرش دنبالش میکرد بچم و می‌گفت که مامان نداره و بابا داره 

من از سایت استاد کاوه حرز جامع خریدم 

۴۰۰ و خورده ای 

همیشه گردنمه 

به نظرم از ایشون بخر خیلی بهتره 

دست نویس با زعفران می نویسه 

فیلم هاشم تو یوتیوب سرچ کن مطالب مفیدی داره 

البته قصدم تبلیغ نیست 

ولی نتیجه گرفتن حرز امام علی و جامعش رو گرفتم 

مدتیه که پام می ره روی خط موزائیک ها و برام اهمیتی نداره...شما که دیگه عددی نیستید

برو پیش دعانویس مال منم ایجو بود رفتم دعا کردم براش خوب شد

شوهرم اعتقاد ندارم و خرج نمیکنه