2777
2789
عنوان

خوب جواب خاستگارمو دادم

607 بازدید | 57 پست

برگشته میگه حقوقامون یه یه حساب باشه باهم خرج کنیم دوتا کارت باشه دست هردو 

گفتم  من خوشم نمیاد و من دوس دارم خرجی ام به من بدی اینجوری نباشه که خودش حقوق داره شاید من کل حقوقمو بدم بره واسه قسط ماشین 

گفت خب نباید هرکی برای خودش خرج کنه من منظورم اینه وگرنه منم برم پولامو خرج کنم جای دیگ به توام نگم 

منم گفتم برو هرجای قانون خواستی بپرس نفقه حق زنه تو وظیفته نفقه بدی خرج خوراک و پوشاک بدی ولی نمیتونی بری دادگاهی شکایت کنی که زنم حقوقشو نمیاره بده به من 

که اخرش متقاعد شد یا وانمود که که متقاعد شده 

خلاصه که ردش کردم کلا به دلم نبود ولی یه چیزی فکرمو درگیر کرد چجوری در برخورد بااین مسائل با سیاست رفتار کنم من که ازدواجم کنم کل حقوقم قسط وسیله جهاز بدم بعد اونم ماشین بخرم کلشو بدم قسط ماشین 

بابا پسرا خیلی پررو سدم رو بدی خرجی میخوان میترسم دیگ خاستگار میاد میگم حیف من اینا چین اخه که من باید خودمو جونمو تنمو پولمو بزارم دراختیارش بابام چه قدر زحمتمو کشیده

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

همرو تو پست اول گفتم امیدوارم حال خوندن داشته باشید

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری میگی کاملا باهات موافقم ولی خب زندگی هم سخت شده . اکثرا پسرا هم وقتی میرن سراغ دختر شاغل بیشتر بخاطر اون پولی هست که قراره وارد زندگیشون بشه .

جسارتا شغلتون چیه ؟! چند ساله شاغلین ؟! 

همینکه عاقلی کافیه آدم درستش میاد صبور باش

۲۶سالمه عزیزم نگرانم 

دعا کن یه آدم درست بیاد 

باید با ترفند قسط کل حقوقمو خالی کنم اولش قسط جهاز بعدم ماشین اقدام کنم به اسم خودم 

افرین همرو همینجوری بپرونآخه.میدونه جنگه نزنی عقب میمونینمیدونم واقعا درکی از زندگی مشترک ندارید

خب چی بگم عزیزم ؟ 

همون اولش بفهمه دیگه رو حقوقم حساب باز نکنه من میخوام به بابام کمک کنم