2777
2789
عنوان

خوب جواب خاستگارمو دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 57 پست
خوب کردیعجله نکن برا ازدواج.مورد خوب پیدا میشه

۲۶سالمه دعا کن

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج معامله نیست

روی حقوق من پس حساب باز نکنه

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

حق داری میگی کاملا باهات موافقم ولی خب زندگی هم سخت شده . اکثرا پسرا هم وقتی میرن سراغ دختر شاغل بیش ...

تاالان هرچی دراوردم کم بوده و اصلا کفاف نمیداده ولی ان شالله از یک ماه دیگ میوفتم تو کار

خداروشکر عزت نفس داری خوب جوابشو دادی،واقعا اکثر مردا خیلی پررواند،خانوادشون از خودشون پررو تر،خیلی ...

خوبه دوران اشنایی هست واقعا

هم کار کنی حقوقت رو مشترک استفاده کنید .هم زایمان کنیهم کار خونه کنی پس ایشون چیکاره باشن؟فقط یه سرک ...

همووون 

حالا اینا به کنار خانوادم زحمتمو کشیدن تو یک شبه بیای صاحب بشی

چرا زن هم باید بیرون خونه کار کنه و هم داخل خونه ؟بعد پولی که درمیاره بیاره وسط؟

من هم تو خونه کار میکنم هم بیرون و حقوقمو ولی خودم میدونم چه کنم

همووون حالا اینا به کنار خانوادم زحمتمو کشیدن تو یک شبه بیای صاحب بشی

دقیقااااا 

آدم زورش میگیره 

مرد واقعی این حرفارو نمیزنه 

ان شاءالله بخت خوب گیرت بیاد خوشبخت بشی خواهر

برای منم دعا کن🙏

دقیقااااا آدم زورش میگیره مرد واقعی این حرفارو نمیزنه ان شاءالله بخت خوب گیرت بیاد خوشبخت بشی خواهرب ...

ان شالله هردومون به حاجت دلمون میرسیم