من خیلی وسواس فکری اذیتم میکنه مخصوصا یکی از آشناها سرطان گرفته ، نمیدونم ماه قبل ۱۵ یا ۲۰ پریود شدم چون هی جلوتر میاد دوروز قبلم تب لرز شدیدی داشتم کشاله راستم درد میکرد الانم رحمم داغ شده تیر میکشه نمیدونم تخمگذاریه یا درد و مرضی گرفتم خدای نکرده ، چکار کنم هر کی یه دردی میگیره فکر میکنم منم میخوام بگیرم یااطرافیانم 😢
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خیالت راحت باشه انشاءالله تو و اطرافیانت هيچ کدومو تجربه نمی کنید. امیدت به خدا باشه. اینا افکار شیطانه. فکرای منفی از شیطانه. برو سمت خدا، خدا میگه مثبت باش و امیدوار باش. هروقت این فکرا اومد بدون شیطون می خواد اذیتت کنه فوری چندتا لااله الا الله بگو و بهش فکر نکن، اصلا به شیطان بگو تو غلط میکنی، اصلا همچین چیزی نیست.
بعدم برو تو این دو تا تاپیک راهکارهاشو انجام بده ان شاءالله ۹۹درصد خوب میشی.
یه تاپیک خوب دارم بخونش مفیده براتونhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/15071990/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%86%DA%A9%D8%AA%D9%87-%D9%85%D9%81%DB%8C%D8%AF-%D8%A8%D9%87%D8%AA%D9%88%D9%86-%D8%A8%DA%AF%D9%85?postId=363341396برای درمان افسردگیتون اینو بخونید.https://www.ninisite.com/discussion/topic/3608441/%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%A7%D9%81%D8%B3%D8%B1%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D8%AE%D9%88%D8%AF%D9%85?page=1 کارهای بدی که دیگران در حقتون میکنن رو به دیگران نگید، چون اونها هم یاد میگیرن باهاتون همونطوری رفتار کنن.
چجوری نداره دیگه😀هر چی درگیرت میکنه رو بنویس رو کاغذ و بندازش دورهر وقت دچار این افکار شدی، جات رو ...
نمیتونم آخه تشخیص بدم ، مثلا چند وقت پیش پیاده روی کردم بعدش زانو درد گرفتم روز بعدش هی فکر میکردم نکه زانو آب آورده باشه یا .. وقتی به زانو درد فکر میکردم واقعا اون حس درد ایجاد میشه روز بعدش بهش فکر نکردم رفت برا همین نمیتونم واقعا تشخیص بدم درده یا نیست