2777
2789

من بچه ۱۱ ماهه دارم همیشه ظرفامو ۱ به بعد میشورم یا ۱۲ به بعد بعد شوهرم از وقتی هوا گرمه میاد حال جلو در حیاط میخوابه در هم کرکره طوری داره دخترم میره میکشه سر من داد میزنه بگیرش ظرفم بشورم صب بشور اخه صب هم کار فردا رو دارم

شام رو زودتر نمیخورید که ظرف رو زودتر بشوری؟ 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شام رو زودتر نمیخورید که ظرف رو زودتر بشوری؟

اکثرا شام هم نمیخورم لخاطر گرما میلمون نمیکشه ظرف میوه چای شیشه شیر پیتله اینا کثیفه ن کسیو ندارم دو دیقه دخترمو نگه داره بشورم

میخواستم بگم مشکلی نیس بهونه گیریو همه ادما دارن با هم کنار بیاین تا اینکه بحث خیانت اومد وسط 😬🫥

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

مردا کلا دعوا دارنبه شوهرم میگفتم اگه منم پا به پای تو دعوا کنم‌ خونمون کربلا حسین میشه

خیلی رو مخمه اون کرکره رو زده درو باز میکنه دخترم دست بزنه مارو اذیت میکنه ۴ تومن پولشه خراب کردش اینا 

به حرف شوهرت گوش کن زنی که به باعث آزار شوهرش میشه رو تو جهنم تیکه تیکه میکنن بساز باش خواهشا و مثل چسب به برچسب به شوهرت و قدرشودبدون بگو چشم و بچتو بگیر درسته کارای خونه هم وظیفه یه توعه ولی اول بچتو بگیر شوهرت حق داره استراحت کنخ

منم ظرفارو ساعت ۱۲ میشورم .با این تفاوت که دخترمو میدم شوهرم ببره بخوابونه ولی باز میاد گیر میده به من که این چه موقع کار خونه کردنه .به هر زبونیم میگم فردا دخترت نمیزاره بشورم یا بقیه کارارو بکنم بازم نمیفمه

🤔
منم ظرفارو ساعت ۱۲ میشورم .با این تفاوت که دخترمو میدم شوهرم ببره بخوابونه ولی باز میاد گیر میده به ...

نه بچمو نمیخوابونه الانم تو خونه میره سراغ در کرکره پاره شه شی بیوفته چی بی درکه