2777
2789
عنوان

رفیق کیه

84 بازدید | 14 پست

•رفیق کیه ؟!

●رفیق کسی هست که انتظاری از تو نداره

●دلت بهش خوشه 

●تو رو هیچ وقت قضاوت نمی کنه 

●صندوق اسرار زندگی تو هست

●در قبال ارتباطش هیچ توقعی نداشته باشه

●هر جای این دنیا که تو صداش کنی شصت تیری خودش رو می رسونه 

●هویت آدم رو می سازه 

●قطعا آرامش میده به آدم 

●قطعا سمت و سو میده به تفکر آدم

●بدون هیچ علتی و اجباری و منفعتی با این آدم به ما خوش می گذره 

●کنار آدم هایی بودن که هیچ حد و مرزی برای خودم بودن توش ندارم

●این ها قهر می کنن زود آشتی می کنن ، چون اون اساس و پایه درسته

●یه حساب پس اندازی هست ، که تو نیازی نداری ازش برداشت کنی ؛ ولی همیشه پره

●همه کار می کنن ، برای حال خوب اطرافیانشون ؛ حتی اگه از درون اصلا متلاشی باشن

●این ها گنجینه هایی هست که خیلی با ارزشن

●در نتیجه رفیق یک تکیه گاه ، سوای پدر و مادر ، والدین و خانواده ؛ منتها رفیق باب ، نه رفیق نااهل!

♡اگه غیر از این بود ، مطمئن باشید رفیقتون نیست و با هم رفیق نیستین :)♡

مقصود تویی کعبه و بتخانه بهانه...

من کسی رو پیدا نکردم که اینجوری باشه چون اگه نشون نده.. همه ی مقدار حسودی دارن تو دلشون میخان پیشرفت ...

اگه بخوایم خیلی خوشبینانه نگاه کنیم ، افراد کمی هستن که این ویژگی ها رو داشته باشن ، ولی به این معنا نیست که چنین افرادی اصلا وجود نداشته باشن:)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دیگه رفیق نیس رباته که برنامه ریزیش کردی رفیق اونه که پیس هم حااتون خوب باشه با همه کم و زیاد ها ...

نه اتفاقا عزیز دلم ، من سالهاست چنین رفیقایی رو در کنارم دارم و اصلا شبیه به اصطلاح رباتی که شما فرمودید نیستیم ، فقط سعی میکنیم خودمون باشیم بدون هیچ بدی و دورویی ، مثل تموم رفقا عشق و حالمون رو هم داریم 

اگه بخوایم خیلی خوشبینانه نگاه کنیم ، افراد کمی هستن که این ویژگی ها رو داشته باشن ، ولی به این معنا ...

ببین یکم به خودمون نگاه میکنم متوجه همه چیز میشیم🖖 

من مثلا آدمی نیسم که بقیه رو قضاوت کنم و نمیکنم چون همیشه میگم شاید دلیلی داشته بوده و همه رو خیلیییییی درک میکنم و همه باهام انس میگیرن 

ولیی خب خیلی بدی های دیگه هم مسلما دارم امامزاده که نیسم شاید یوقتا قضاوت کنم آدما رو😐😐 و بد پشیمون بشم 

کلن میگم ماها امامزاده نیسیم که این همه خوبی رو واقعی داشته باشیم 🖖

ببین یکم به خودمون نگاه میکنم متوجه همه چیز میشیم🖖 من مثلا آدمی نیسم که بقیه رو قضاوت کنم و نمیکنم ...

فرمایش شما کاملا متینه ؛ ما نمیتونیم همه ی خوبی ها رو یکجا در خودمون داشته باشیم ، و همینطور نمیتونیم همه ی بدی ها رو هم در خودمون جای بدیم ، یکی از خصلت هایی که خدا به ما داده عقل هست و ما با عقلمون میتونیم این ویژگی ها رو کنترل کنیم ، ولی شاید یه جاهایی به قول شما از دستمون در بره و یه اشتباهی ازمون سر بزنه ، همونطور که توی پست اول گفتم ، رفیق های واقعی کسایی هستن که با هم قهر میکنن ، اما زود آشتی میکنن و با حرف زدن مشکلاتشون رو حل میکنن:)

فرمایش شما کاملا متینه ؛ ما نمیتونیم همه ی خوبی ها رو یکجا در خودمون داشته باشیم ، و همینطور نمیتونی ...

اره صدردصد همه روابطا اینجوریه 

راجبش حرف زده بشه خیلی خوبه.. ولی گاهی وقتا رفتار گویای همه چیزه :) نمیدونم واقعن خودم دیگه نمیتونم درکش کنم مدتیه حس میکنم همه شیشه خورده دارن

ببین یکم به خودمون نگاه میکنم متوجه همه چیز میشیم🖖 من مثلا آدمی نیسم که بقیه رو قضاوت کنم و نمیکنم ...

عزیز دلم تاپیک آخرتون رو خوندم ، اگه خواستین ، من هستم که حرفاتون رو بشنوم ، شاید تونستم بهتون کمک کنم ، یا حداقل با شنیدن حرفاتون  دل خودتون آروم شد ؛ ولی یه چیزی رو بهتون بگم هیچوقت با رفیقاتون دردل نکنید ، حتی اگه تمام ویژگی های بالا رو داشت 

عزیز دلم تاپیک آخرتون رو خوندم ، اگه خواستین ، من هستم که حرفاتون رو بشنوم ، شاید تونستم بهتون کمک ک ...

مرسی دورت بگردم

اره بابا هیچوقت با کسی اونقدر راحت نبودم که مثلا راحت از ضعفام و.. بتونم بگم و منتظر این نباشم که بهم صدمه بزنه

نه اصلا هیچوقت به هیچکی نمیگم

اره صدردصد همه روابطا اینجوریه راجبش حرف زده بشه خیلی خوبه.. ولی گاهی وقتا رفتار گویای همه چیزه :) ن ...

سعی کنید این حس منفی رو از خودتون دور کنید ، همه ی آدما صدردصد خوب نیستن ، اما صدرصد هم نمیتونن به اون بدی که فکر میکنید هم باشن ، همه ی آدم ها هم خوبی دارن و هم بدی ؛ و این ماییم که کنترل میکنیم با چه کسی چه رفتاری رو داشته باشیم که در مقابل رفتار آنها چه به خودمون و دیگران آسیبی نرسونه 

مرسی دورت بگردماره بابا هیچوقت با کسی اونقدر راحت نبودم که مثلا راحت از ضعفام و.. بتونم بگم و منتظر ...

ولی بازم میگم من هستم ، و مجازی جایی نیست که کسی به راحتی بتونه به کسی ضربه بزنه ، اگه خواستی میتونیم حرف بزنیم