2777
2789
عنوان

خاهرشوهرم پیام داد

245 بازدید | 9 پست

عقدم...مادرم زنگ زد به پدرش گفت تکلیف دخترم روشن کنین ..بیاین توافقی جدا بشن ..و کلی حرفای دیگه ولی محترمانه گفت ...

امروز خاهرش بهم پیام داده بود.خودشو زده ب اون راه .خیلی عادی حرف میزد. منم بهش گفتم میخام جدا بشم و گفتم ب داداشت بگو بیا توافقی جدا بشیم .با اینکه خانوادش دلیل طلاقمون هستن و شوهرم دهن بین خانوادشه ..بهش گفتم من با شما هیج مشکلی ندارم .مشکلم با شوهرمه .اختلاف داریم و داداشت اصلا ب من عشق و علاقه ای نداره و گفتم دلش با من نیست اصلا ...(چون واقعا سرده باهام )

بعدشم گفتم بزارین ب اختیار خودش. تصمیم بگیره برا آینده ش .اونم گفت صبر کن با داداشم حرف بزنم 

فعلا صلوات بفرس 

منم دیگ چیزی نگفتم 

بنظرتون نباید میگفتم بهم علاقه نداره؟ آخه واقعا بنظرم علاقه ای نداره 

ببین گلم. تو زندگی ای که هنوز شروع نشده پر از دخالته وشوهرت هنوز وارد خونش نشدی ساز ناکوک میزنه همون بهتر ک جدا بشی تا واقعا خوشبخت بشی. توجه نکن کع چی گفتن و جوابت خوب بوده یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خود شوهرت گفتی این حرفا رو؟ اگه مستقیم به شوهرت گفتی بعد به خواهرش اشکال نداره ولی اگه نگفتی نبای ...

با شوهرم قهریم 

خیلی بحث و دعوا داشتیم 

الانم مثلا اون با من قهره 

با شوهرم قهریم خیلی بحث و دعوا داشتیم الانم مثلا اون با من قهره

خوب باید یه پیام به خودش می‌دادی و همچین متنی براش مینوشتی حالا چه با این اقا چه به هر کس دیگه ای بخوای زندگی کنی وقتی شخص سومی پیغام رسان بینتون میشه اوضاع صد درجه وخیم تر میشه. هیچوقت کسی رو واسطه نکن شاید خودت بهش بگی اون برگرده بگه غلط کردم دوست دارم و این حرفا ولی جلو خانواده اش غرورشو زیر پا نمی‌ذاره و میگه غلط کرده هر کاری میخواد بکنه فلانش میکنم و اینجور حرفا 

خوب باید یه پیام به خودش می‌دادی و همچین متنی براش مینوشتی حالا چه با این اقا چه به هر کس دیگه ای بخ ...

به خودشم گفتم 

مادرمم ب پدرش گفته 

من دیگه برام آخر راهه

دلم با جدا شدنه .به هر دری میزنم که تموم بشه فقط 

تاپیک هاتو خوندم تو هم مال منو‌بخون 

بنظرم موضوع خیانته ولی در هر صورت عجولانه تصمیم نگیر خاستی طلاق بگیری دو ماه فکر کن 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺