جاریم کلا انرژی زنونه بالایی داره نسبت بمن، کاراشو همیشه اینو اون انجام میدن، شوهر منم ی ادم هولیه و هیزم هست، من چند ساله با این مشکل کنار اومدم، اما جاریم خیلی راحت حرص منو میتونه دربیاره، هر کاری داشته باشه شوهر منو صدا میزنه ،یکسره بهش دستور میده، اینو بیار اونوببر مهمونی بریم یا بیرون کاراشو ب شوهر من میگه، من ب شوهرمم گفتم بدم میاد اما حتی اونم انگار میخاد من حرص بخورم میگه چکار کنم همینه ک هست، بنظرتون عادیه یا من حساس شدم، مگه ادم کاراشو نباید شوهرش انجام بده، بنظرتون چکار کنم، ی حسی قلقلکم میده میگه توهم مث خودش رفتار کن با شوهرش تا حرص بخورن چکار کنم بنظرتون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔