2777
2789
عنوان

رفتار جاریم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 33 پست
وای این ی موردو نمیتونم بی تفاوت باشم، کلا ادم حسودیه من همش سعی میکنم ازش دوری کنم اما نمیشه

حسودنیس این دیگ مریضه یکاری کن شوهرت فاصله بگیره به خودشم بگوخوشم نمیادازاین رفتارات چ‌معنی داره واقعا

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسودنیس این دیگ مریضه یکاری کن شوهرت فاصله بگیره به خودشم بگوخوشم نمیادازاین رفتارات چ‌معنی داره واق ...

ب شوهرم گفتم اما میگه خب چکار کنم انگار اینم خوشش میاد حرص میخورم

ب شوهرم گفتم اما میگه خب چکار کنم انگار اینم خوشش میاد حرص میخورم

چیکارکنم نداره خوشش میاد زن داداشش اویزونش بشه؟واقعازندگیشودوس نداره؟

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

عزیزم با شوهرت حتما صحبت کن و بهش بگو این اذیتت میکنه و رابطتت رو با جاریه افریتت کم کن چون زندگی خودت بهم میخوره خیلی هم حساس نباش این چیز ها همیشه هستش واسه خودت زندگی کن

کاری نداری بشین با جاریت اختلاط کن و راجع زنای خونه خراب کن داستان سرایی کن همیشه تو حرفات بگو خدا لعنت کنه این جک و جن که شورای دیگرانو از راه بدر میکنن

معلوم نیست بچه هاشون مال کین یکم که بهش بتازی خودشو جمع میکنه 

وصل به یه مو
شوهرم از اون اول ادم هولی بود نمیتونه خودشو تغییر بده

چی بگم پس فق خداکمکت کنه 

عزیزم با شوهرت حتما صحبت کن و بهش بگو این اذیتت میکنه و رابطتت رو با جاریه افریتت کم کن چون زندگی خو ...

دلم میخاد حساس نباشم اما نمیشه امشب مهمونی چندین بار دستور داد بهش به شوهرمم گفتم اما اصلا حرص خوردن من مهم نیست

دلم میخاد حساس نباشم اما نمیشه امشب مهمونی چندین بار دستور داد بهش به شوهرمم گفتم اما اصلا حرص خوردن ...

هر وقت خواست دستور بده با احترام کامل بهش بگو نوکرت نیستیم خودت برو این جور ادم هارو باید با احترام سر جاشون بشونی