2777
2789
عنوان

رفتار جاریم با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 33 پست
مادرشوهرمو چکار کنم هر هفته زنگ میزنه زورکی مارو دور هم جم میکنه، هرسال دهات باید دوهفته کنار هم زند ...

عزیزم باید به تغییری بدی، اول اینکه رابطتو با شوهرت خوب کنی مخصوصاً از نظر عاطفی، غرق محبتش کنی، بعدم اینکه رابطه رو با جاری خیلی خیلی کم کنی، با دعوا نه ها، مثلاً هر هفته یه بهونه ای جور کن یا به شوهرت بگو مسافرت کوتاه ببرتت، برنامه بچین که اون روزای مهمونی نباشین ، بهترین کار برای اینکه اذیت نشی کم رنگ کردن رابطس نه اینکه خدای نکرده تو هم تو دلم اونها بیفتی و مقابله به مثل کنی...

عید هم همینطور ، چرا باید دو هفته کنارش زندگی کنی ، برید جاهای مختلف بگردید اونجا یکسره نمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم باید به تغییری بدی، اول اینکه رابطتو با شوهرت خوب کنی مخصوصاً از نظر عاطفی، غرق محبتش کنی، بعد ...

این حرف اولت خیلی درست بود من رابطم با شوهرم زیاد خوب نیست بخاطر همینم همیشه متزلزله