2777
2789

سلام و شبتون بخیر ... من ۳۶ سالمه  و به دلایلی رشته پرستاری رو بیخیال شدم و الان دیپلم دارم .

میخام الان رشته بدون کنکور ، دانشگاه درس بخونم به نظر شما حسابداری و مدیریت و ... خوبه ؟ 

هم از لحاظ بار علمی و هم شغلی میخام خودمو بکشم بالا ..

ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏 🙏 

حسابداری رو بیشتر مبپسندم

دختری از دیار اهواز🫠 عاشق شهرمم اهواز و خرمشهر عاشق ماهی و هوای گرم و مردم خون گرمش                          کاربری دست دونفره علاوه بر این برا هرکی بم گفته ام تایپک زدم پس هی نگید فلان تایپک اینو گفتی تایپک همه رقمه دارم 🙃تایپکای کنکوری برا خواهرمه 😁خودم حسابدار هستم 😉 گفتم بگم نگید فلان تایپک اینو گفتی الان دروغ میگی🤐

نه

حسابداری را با یه دوره تو آموزشگاههای بیرون خیلی زودتر یاد میگیری.هزینه‌ت هم خیلی کمتر میشه

اگر میخوای حتما بری دانشگاه برو همون پرستاری یا فیزیوتراپی رادیولوژی و...

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم دلم حسابداری نبین میگن اشباعه و فلان کار ریخته مخصوصا شهر های بزرگ حتی کوچک هم فرصت هست شاید نیاز نباشه اصلا درسشم بخونید و بعضی جاها هم بهتون یاد میدن هم تو چند ماه که خبره شدین حقوق میگیرن 

میشناسم دانشجویه حسابداری که یکسال از دانشگاه رفتنش نمیگذشت ولی رفت سرکار و از همون اول به ۱۷ تومن ماهی هم راضی نبود رفت جای دیگه بیشترم شد)تهرانه(

نهحسابداری را با یه دوره تو آموزشگاههای بیرون خیلی زودتر یاد میگیری.هزینه‌ت هم خیلی کمتر میشهاگر میخ ...

پرستاری و که دوست دارم ولی باید کنکور داد و با این سهمیه ها نوبت به من نمی‌رسه ..

حسابداری در آموزشگاه آزاد هم ایده خوبیه مرسی گلم

پرستاری و که دوست دارم ولی باید کنکور داد و با این سهمیه ها نوبت به من نمی‌رسه ..حسابداری در آموزشگا ...

خواهش میکنم

قراره از سال اینده سهمیه ها را بردارند. ارزشش را داره یه سال بخونی

به نظر شما پرستار چهل ساله جایی استخدام میکنن؟ میخام ببینم ارزش خوندن داره

بله نیرو کم شده. شاید حقوقت کم باشه ولی بالاخره میری یه جا قراردادی

کلاسش از حسابداری بالاتره