2777
2789
عنوان

ب هیچ وجه از این روانپزشک اسنپ نوبت نگیرید ب هیچ وجه😰عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2835 بازدید | 120 پست
من ژه بار حضوری رفتم ،طرف اصلا به من گوش نمیداد ،تندتند دارو دادگفت برو

حالا اینک آنلاین بود دیگ بدتر 

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

کلا اینایی که کراوات میزنن و عکسای ادایی میزارن به نظر من یه جوری هستن، انگار خلا شخصیتی دارن میخان پر کنن 

طرفدار حق و عقلانیت💙 این گروه زدم واسه موفقیت و گزارش روزانه. اگه مصمیمید عضو شید: https://eitaa.com/joinchat/3060073730Cb9e92c92dc

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وآقا هر کار میکنم عکس نمیاد ازش نگیرین ک خیلی افتضاحههههه اصلا هم ب این کامنت های اسنپ اعتماد نکنی

وا این منم باهاش گرفتم بهم قرص ازیپم داد اتفاقا من کلی سوال سریع پرسیدم بنده خدا فقط گفت خانم اجازه میدی حرف بزنم 

خیلی هم کارش خوبه هم مرد مهربونه 

حتی توی اپلیکیشن حال هم که فقط مختص دکترها و روانپزشک‌هاست کلاً دکترها ایشون هستند

اپلیکیشن ساینا نصب اون دکترای اونجا خوبن

دکتر ساینا کسی رو میشناسی ؟! آخه من چند بار تاپیک زدم ی دکتر ک میشناسن برم خوب باشه ولی کسی معرفی نکرد

متخصص اعصاب و روان😂😂

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
اون ۲۵۰ تومن و نمیگرفتی عزیزم یه نوبت واسه روانپزشکت میگرفتی ،خیلی اوضاعش وخیمه

تو کسی میشناسی آبجی آنلاین ک خوب باشه برم ؟؟؟؟ 

ی روانشناس هست اسنپ خیلیییی خوبه خیلیییی دکتر باوجدان و دلسوزی هست این عتیقه بود بخدا چند بار اینجا ...

به دکتره میگفتی لطفا روزی یه ورق آمیتریپتلین ۲۰ وآلپروزولام ۱همراه باصبحاته وناهاروشام میل شودو ازروش عکس وفیلم گرفته شودوبرایم فرستاده شودتابه فامیلیت بیای ومطمئن بشم آروم شدی

این اعصابش ساییده شده تا شده دکتر اعصاب روان. الان دیگه اعصاب نداره😂😂

وای بخدا خاک تو سرش کنم😂😂😂 برگام ریخته هنوز تو شوکم از رفتارش 

تو کسی میشناسی آبجی آنلاین ک خوب باشه برم ؟؟؟؟

نه عزیزم ،من فقط دوبار زنگ زدم به اون شماره که روانشناس از بهزیستی داره و رایگان مشاوره میدن(شمارش رو یادم نمیاد)خیلی روانشناس هاش خوب بودن 

همیشه آخرش قشنگه ..پس اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست !!