2777
2789
عنوان

ب هیچ وجه از این روانپزشک اسنپ نوبت نگیرید ب هیچ وجه😰عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2836 بازدید | 120 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ایننن

دکتر امیرحسین امیری وحشی

لطفا برام دعا کن💖 منم برات صلوات میفرستم 🌱 پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

فقط قیافه روووو 😂😂😂از قیافش مشخصه اخلاقش

در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁

روانپزشکاخودشون روانپزشک وروانشناس لازمن اونم مدت طولانی

ی روانشناس هست اسنپ خیلیییی خوبه خیلیییی دکتر باوجدان و دلسوزی هست این عتیقه بود 

بخدا چند بار اینجا تامیک زدم گقتم کسی میشناسن معرفی کنن دیدم کسی معرفی نکرد بهم منم شانسی از روی کامنت اینو گرفتم اینجور شد😅😅

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

چه خوب که گفتی. کاشکی همه تجربیاتشون رو از پزشکای مختلف بنویسن که بقیه سلامت و پول و وقت و اعصابشون رو کمتر هدر بدن

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

من از روان پزشکای برنامه حال خوب شبکه سلامت خوشم میاد خوبن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

این اعصابش ساییده شده تا شده دکتر اعصاب روان. الان دیگه اعصاب نداره😂😂

من مجرمم جرمم اینه که دخترم:)))) کاربر مرد حق درخواست دوستی نداره وگرنه تعلیقه🥱 گاهی اوقات خیلی زود دیر میشود 🙌🏻 سعی می کنم انرژی مثبت بدم 🎈 جمله همیشگی دعام با خدای رنگین کمان هست ❤️💕🌈اگه خواستی بگو تا برای توام دعا کنم🎈