2777
2789

زهرای عزیزم امشب اتفاقی اومدم توی نینی سایت و درخواست دوستیت رو دیدم خواستم رد کنم که چشمم به تامیک هات افتاد 

بعد از خوندن کمی از مطالبشون همه وجودم سراسر تحیر شد

اینکه تو با وجود مانعی بزرگ تونستی اینهمه پیشرفت کنی خودت رو بالا بکشی و حقیقتا به درک از هدف خلق انسان برسی اما ماها اکثرمون هنوز اندر خم یک کوچه ایم

تو معجزه خدایی که ثابت کردی که میشه محدودیت ها رو پذیرفت و بهونه ها رو پس زد 

آهای اونایی که از وضعیت خودتون خسته شدید و مینالید از جمله خودم باید دنبال الگو باشیم یکی مثل زهرا آیت

@zahraayat

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمر یه فرصته برای پیشرفت 

زمانش اونقدر کوتاهه و باارزش هست که صرف چیزهای کم اهمیت نشه

تا میتونید پیشرفت کنید خسته شدید استراحت کنید اما پا پس نکشید

خیلیا واسه پول واسه بچه واسه آینده واسه خانواده نگرانن که حق دارن ولی تنهااااا فردی که باعث تغییر این وضع میشه فقط خودشونن 

یه وقت از دلت نگذره تلاش کردم نشد یا خدا دوسم نداره کمک بهم نکرداااا

خدا تلاش عشقش رو ببینه حتما واسش ردیف میکنه تو عشق خدایی تو برترین مخلوق خدایی

دیر نمیشه بلکه سر وقتش برات میسازه 

زندگیه افراد موفق رو بخونی میفهمی رسیدن سخت بود تلاش زیادی میخواست پس بجنت وقت رو نریز دور

سلام. خدا خیرتون بده چه تاپیک خوبی بود به دلم نشست.
خیلی دلم میخواد همه تاپیکهام رو بخونن و یار امام زمان بشن و با خدا و اهل بیت زندگی کنن.
ای کاش پر بازدید بود.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

راستی متوجه نشدم چرا نوشتین اولش خواستم درخواست دوستی رو رد کنم؟!
من که هویتم واقعیه
و کلا دوست دارم با خانمهای مذهبی دوست باشم
و اونایی که بتونم بهشون کمک کنم فرستاده خدا هستن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
راستی متوجه نشدم چرا نوشتین اولش خواستم درخواست دوستی رو رد کنم؟!من که هویتم واقعیهو کلا دوست دارم ب ...

زهرای عزیزم من چون زیاد توی نینی سایت فعالیت ندارم

دوس نداشتم با کسی درخواست دوستی داشته باشم ولی شما از بس خانوم و گلی که اصلا از داشتن رفیقی مثل شما حتی توی فضای مجازی لذت میبرم

بعد هویتتون و تاپیک هاتون رو بعدا دیدم و قبلش اصلا حواسم نبود 

راستی یه مثال دوس داشتم در رابطه با یکی از تاپیک هات بهت بگم

میدونی اونی که سختی و موانع زندگیش بیشتر باشه اگه درک درستی از اطرافش داشته باشه میتونه بهتر مسیرش رو تشخیص بده و حتی از بقیه بهتر پیشرفت کنه

شاید خدا خواست با این کاری که با چشم بدنت کرد چشم دلت رو روشن کنه

تو نظر کرده خدایی 

تو نظر کرده امام زمان جانی

بیخیال چشم های دنیا

البته امیدوارم اگه در مسیر زندگیت هست خداوند چشمات رو بینا کنه

من که توی بیست و پنج سالگی هستم هنوز اینقدر اراده سستی دارم که نمیتونم خودمو جمع و جور کنم اما شما علاوه بر خودت به بقیه هم اطلاع رسانی و کمک میکنی

آفرین بهت ادامه بده کاری به حرفهای بی محتوای بقیه نداشته باش واسه منم دعا کن هدفم بزرگه و سنگین

دوس دارم توی دنیای هوش مصنوعی و برنامه نویسی پیشرفت کنم و از طریق هوش و فعالیت مجازی دین عزیزم و امام زمان رو به دنیا معرفی کنم

راستی یکی از دخترام اسمش زهراست ان شاءالله زهراکوچولوی من هم یه روز مثل تو باعث افتخار کشور و جامعه زنان کشورم بشه عزیزم

موفق باشی

خب پس میخواین تلفنی یا مجازی در ارتباط باشیم وقتی اینجا نیستین؟