2777
2789
عنوان

امشب کلی دلم گرفته بودو گریه کردم

589 بازدید | 58 پست

سلام دوستان

ظهر به شوهرم گفتم بریم بیرون با بچه ها یه جایی  بازی کنن مثلا طبیعتی چیزی

شوهرم گفت باشه منم کوکو سیب زمینی درست کردم عصرم تخمه و میوه و چایم آماده کردم گفت بزار غدا بخوریم بعد بریم بارمون سنگین نشه با ناراحتی گفتم باشه حالا همینم ببره شامو که خوردیم دراز کشید گفت یکم بخوابم بعد بریم نیم ساعت بعد صداش کردم گفت کجا بریم ولش کن

کلا از تفریح بدش نمیاد میریم ولی گاهی اونم من بزور بگم میبره همش میگه کجا بریم اینجا جایی نیس

خودش میدونه ما اصلا شکمی نیستیم که مثلا بگه گرونیه من پول ندارم و... نمیگیمم مسافرت ببر بریم یه جایی بشینیم یه چایی بخوریم بچه ها توپ بازی کنن

هفته پیش گفت بریم بیرون حوصلم سر رفته گفتم اگه بخوای فقط با ماشین خیابونا رو دور بزنی تو ترافیک الکی بگردی واینا من نمیام گفت نه میریم جایی باز رفت از یه مغازه وسیله کار برای خودش خرید بعد باز الکی توخیابونایی اطرافش که وسایل کار دارن گشت ودیدم داره به‌طرف خونه میره من اخم کرده بودم گفت تو همیشه آنقدر تو قیافه ای و اخم کردی که دلم نمیخواد بیارمتون بیرون میگم آخه کجا بردی تو که داری تو بازار کاری میچرخی الانم داری میری خونه یجوری میری که انگار قرار کاریت دیر شده  عصبانی شد 

اینم از امروز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارک نزدیک نیس خودت با بچه ها بری؟ گواهینتمه داری؟

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

دقیقا شوهر من و توصیف کردی 

شوهر منم ی وقتایی بچه ها رو بهونه می‌کنه که نمیشه با بچه رفت بیرون بیا باهم دوتایی بریم .

بعدم که میریم مثلاً کافه ای جایی با ماشین می‌ره خرید من و می‌زاره تو ماشین خودش پیاده میشه خرید می‌کنه .دست آخرم ی بستنی میخره میگه تو شلوغه میبرم دم پارک تو ماشین میخوریم .جراتم ندارم حرف بزنم می‌زنه به کولی بازی که تو اخلاق مداری و گاز ماشین و میگیره با سرعت نور میریم خونه میگیره می‌خوابه .بعدم تا چند روز میگه بردمت بیرون ریدی به روزمون و اومدی دیگه هیجا نمیبرمت 

دقیقا شوهر من و توصیف کردی شوهر منم ی وقتایی بچه ها رو بهونه می‌کنه که نمیشه با بچه رفت بیرون بیا با ...

مث داداشمه😐😂😂

من حتی سر خیابونم ک برم باهاش با دل خون برمیگزوم 

💙💙ناشناس https://abzarek.ir/service-p/msg/2280107

منم از صبح با شوهرم دعوا گریه زاری تا هشت شبم خواب بودم باردارم هستم من روز بدی داشتم پر از احساس ت ...

منم امروز روز خیلی بدی بود برام با حرف شوهرم شکستم انقد گریه کردم چشام باد کرده بود مامانمم فهمید😢💔

لایک نفرمایید با تشکر

دارم ولی متاسفانه رانندگی نمیکنم اتفاقا میخواستم برم پارک نزدیک خونه گفت اونجا بدر نمیخوره میریم جای ...

اگه تمریناتو شروع کنی خیلی خوبه 

منم مث تو گرفتم ولی رانندگی نکردم نیاز ب تمرین دارم 

بعضی وقتا برای دل بچه ها خودتون تنها برید 

هر مردی ی اخلاقی داره دیگه ناراحت نشو 

بببین چی تو تفریح براش جذابه مثلا اهنگ گذاشتن تو ماشین یا بازی یا جدول یا چ میدونم منچ 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

دارم ولی متاسفانه رانندگی نمیکنم اتفاقا میخواستم برم پارک نزدیک خونه گفت اونجا بدر نمیخوره میریم جای ...

فردا با بچها پیاده برین تا پارک نزدیک خونتون

شوهرت اومد که اومد نیومد شما برین چیکار اون دارین

طفلکا گناه دارن تو آپارتمان واقعا آدم دیوونه میشه