2777
2789
عنوان

کاربرانی که خبر فوت یا خودکشی کاربر دیگه ای رو میدن

| مشاهده متن کامل بحث + 984 بازدید | 80 پست
یکی هم بود میگفت یک ساعت پیش شوهرم فیلم ترسناک دید مرد پنج روز دیگه عروسیمه با یک اقایی اشنا شدم میگ ...

وای 😂😂😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره شنیدم تیمارستان بررسی شدن😂😂

😂😂😂😂

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
تاپیک های سم دیگه چی داریم دیگه؟

یکی دیگه هم هست کاربر غزاله یه شب اومد خیلی محزون و غمگین گفت دیشب عروسیم بوده و شوهرم امروز که روز اول زندگی مون هست رفته سر کار و من تنهایم بعد یه دفعه چند تا کاربر گفتن الان که ماه صفر چطوری عروسی گرفتین .....گفت هان چیزه با سلام و صلوات اومدیم سر زندگی مون 😆روز بعد یادش نبود دیشب تایپیک زده ...دوباره تایپبک زد چهار شب پیش عروسیم بوده شوهر مم سر کار من بهش گفتم تو که دیشب می گفتی عروسیت بوده 😆زد به مغلطه 😂😂😂چند روز بعد تایپیک زد میترسم حامله باشم آخه هنوز نامزدم 😂😂......یکی هم کاربر پیاله 8888تایپیکاشو بخون دیوانه میشی 

پیاله رو میشناسم😐😂😂😂شاید بنده خدا هزاربار شوهر کرده چه میدونم والا

ولی من میگم شوهر نکرده 😂😂

شآید مشکلاتش با شوهر خیالیش رو میذاره😂

👌👌😅

جالبش اینجاست وقتی میگیم فلانی تاپیکت فبکه یه عده میگن بدون گفتن تاپیکو ترک کنین به شما که آسیبی نزد ...

کاملا حققققققققققق👌چرا باید اجازه بدیم یه روانی بیکار اینجا ما رو سر کار بزا ره ؟مگه اومدیم تایپیک سر کاری بخونیم و مسخره بشیم و بریم ؟

من که انقدر کاربر فیک با تاپبک فیک دیدم که دیگه تا اسم کاربریشو میبینم بهش میگم باز تو اومدی با تاپی ...

آره دیدی بعضی هاشون اینقدر دروغ گفتن و سر کار گذاشتن که باهر کاربری دیگه ای هم بیان میشناسی 

یه دخترپاییزی هست که اونم از شوهر پولدار و عاشق خیالیش تاپیک میزنه تا بالاخره دستش رو شد🤣

اونمممممم 😓😓😓😓😓😓

دقیقا همین جور عزیزم بارها بارها با داستان های دروغی دل کار برا رولرزوندن یک بار خودکشی فلان کاربر ی ...

دقیقا 

خداراشکر که حذف تاپیک اختیاری نشده وگرنه عرصه برای دروغگوها باز و بازتر میشد

دقیقا خداراشکر که حذف تاپیک اختیاری نشده وگرنه عرصه برای دروغگوها باز و بازتر میشد

این همه اصرارشون بر حذف تایپیک که ای وای خانواده شوهرم این جان و منو شناسایی میکنن تمام دروغ فقط می خوان دروغ ها شون رو کسی یادش نمونه 

یکی دیگه هم هست کاربر غزاله یه شب اومد خیلی محزون و غمگین گفت دیشب عروسیم بوده و شوهرم امروز که روز ...

پیاله 8888 که سر آدم سوت میکشه از تاپیکاش مطمئنم مرده 

شیطونمهربون1400 و شاهین333 و مهربوندلنازک333 

هم کاربری های دیگشه