2777
2789
عنوان

امشب کلی دلم گرفته بودو گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 58 پست
می‌دونم چی میگی بهت حق میدم ولی همه باور کن الان اینجورین من خودم همش به شوهرم میگفتم چیه یک دوست خا ...

من واقعا اصلا زندگی خودمو با کسی مقایسه نمیکنم چون تو زندگی همه ایرادی هست

ولی دور بر ما همه همش بیرونن تفریحات ساده هم مثلا پارک نزدیک خونه و...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واقعا اصلا زندگی خودمو با کسی مقایسه نمیکنم چون تو زندگی همه ایرادی هستولی دور بر ما همه همش بیرو ...

آره میفهمم ولی اینا این شکلی آن ببین نقطه ضعفش چیه روی اون کلیک کن شاید بیشتر ببر تون 

منم همینطور تازه چقدرم باید حرف بشنوم یک تدفین یا مراسم ختم فامیل برم و بیام من همه رو خودم تنها میر ...

منم خونه فامیل زیاد نمیریم نه اینوری نه اونوری آقا با کوچکترین حرفی اخم وتخم و... که زهر مارم میشه

بهش میگم خونه کسی که نمیری تفریح که نمیری

اینجا بده ا ونجا اخه

والا

آره میفهمم ولی اینا این شکلی آن ببین نقطه ضعفش چیه روی اون کلیک کن شاید بیشتر ببر تون

تصمیم گرفتم خودم هفته بعد با بچه هابرم پارک نزدیک خونه 

میدونم که میگه بدرد نمیخوره منم میگم از خیابون گردی که بهتره

منم همینطور تازه چقدرم باید حرف بشنوم یک تدفین یا مراسم ختم فامیل برم و بیام من همه رو خودم تنها میر ...

واقعا سخته عزیزم من همیشه همه چیو از دماقم میکشه بیرون همه چیو کوفتم میکنه لعنتی‌های وامونده

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
واقعا سخته عزیزم من همیشه همه چیو از دماقم میکشه بیرون همه چیو کوفتم میکنه لعنتی‌های وامونده

آخی عزیزم می‌دونم چی میگی همیشه هم با خودم فکر میکنم چرا واقعاً چرا 

برادره خودم دیگه یک کم مونده توی چاه بره با زنش همه عالم رو میرم حیف دیگه

شوهره منم همینه هیچ‌جا نمیاد دوستی هم نداریم باهاش رفت و آمد کنیم

اینم از شانس ماست

امروز آنقدر دلم گرفته بود کلی گریه کردم تازه شوهر اومده میگه حداقل غذا میزاشتی

شامو زود خوردن که بریم ولی نرفتیم

منم اخم کردم خودش یه چیزی پخت

آخی عزیزم می‌دونم چی میگی همیشه هم با خودم فکر میکنم چرا واقعاً چرا برادره خودم دیگه یک کم مونده توی ...

من به شانس اعتقاد پیدا کردم ،عزیزدلم باور کن هرکی خودشو شانسش

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....
من به شانس اعتقاد پیدا کردم ،عزیزدلم باور کن هرکی خودشو شانسش

نمیخوام  نا شکر باشم شوهرم مرد زحمتکشی اصلا خسیس نیست کارش سنگینه هر چی داره واسه زندگیمون میزاره

ولی یه اخلاق بد داره که از خانوادش به ارث برده که زود بهش برمیخوره

و خیلی اهل گردش نیست

و من چون زیاد بیرون واسه تفریح نمیرم خیلی دلم گرفته