2777
2789
عنوان

امشب کلی دلم گرفته بودو گریه کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 58 پست
دقیقا شوهر من و توصیف کردی شوهر منم ی وقتایی بچه ها رو بهونه می‌کنه که نمیشه با بچه رفت بیرون بیا با ...

ببین مشکل اینجاست یا میگه کجا بریم یه جایی بگو بریم میگم بریم طبیعت گردی هی میگه مثلا کجا

دوستش امروز رفته بودن طبیعت همینجوری بگردن من اصلا نگفتم دوستت چرا رفته  وماهم باید بریم چون بعدا فهمیدم

مثلا میگه اونا بیکارن همش خونه آن 

میگم والا همه بیکار و پولدار نیستن

باور کن  یه دفعه بزور من رفتیم طبیعت گردی غدا ساده پختم تنقلات ورداشتم رفتیم ساده کلی خوش گذشت هزینه هم غیر بنزین نکردیم نزدیک بود گرون نشد

بهش میگم مثل اون روز میگه اون جوری بدرد نمیخوره

عزیزم متاسفانه اکثرا همینن ، منم دلم از خودش و خانواده لعنتیش خونه امروز کلی گریه کردم هنوزم آروم نشدم مثل آتشفشان فوران کردم دارم دق میکنم

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ی ماهه ب شوهرم گفتم حوصلم سر میره قرار بود دیروز بریم خرید هم بیرون باشه هم خرید همین ک تو ماشین نشستیم دعوا راه انداختت هزارتا هم فوحش داد 😐😐 همشون همینن فقط بزاری وقتی با خانواده خودشون یا با دوست هاشون جایی میرن مهربون باشن

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم
ی ماهه ب شوهرم گفتم حوصلم سر میره قرار بود دیروز بریم خرید هم بیرون باشه هم خرید همین ک تو ماشین نشس ...

کابوس من اینه یه روزی شوهر کنم و از این مدل شوهرا باشه یا خودمو میکشم یا شوهرمو

عزیزم متاسفانه اکثرا همینن ، منم دلم از خودش و خانواده لعنتیش خونه امروز کلی گریه کردم هنوزم آروم نش ...

آآخه اگر پرتوقع بودم مثلا میگفتم مسافرت یا جاهای گرون بله ولی من حتی غدا رو خودم پختم پفیلا درست کردم

بباور کن یه سری سوالات تو خواستگاری جا میمونه یکیش هم این

وقتی خواستی ازدواج کنی حتما بپرس اهل تفریح هستی یا خونه پایی

من بخوام یچیزی بخرم انقدر مارو سر میدونه و بحث میکنه طولش میده که دو سه ماه میگذره و کلا دیگه یا فصلش رد میشه یا بکارم نمیاد ،فکر نکنید بخاطر بی پولیشه چون با یه ذره پولی که خودم دارم میخرم هرچند شوهرم پولداره ولی به من و بچم یه هزاری نمیده ، کل وجودم بغض و حسرته خستم از زندگی این مدلی سگ مرگی

ببین مشکل اینجاست یا میگه کجا بریم یه جایی بگو بریم میگم بریم طبیعت گردی هی میگه مثلا کجادوستش امروز ...

دقیقا شوهر منم همینه میشینه تو ماشین اگر بیاد بعد با حالت خیلی بد میگه خب حالا کجا رو سراغ داری بریم منم جایی و بلد نیستم می‌بره با ماشین دورمون میده یا می‌بره یک جای پرت که کوه و سنگ باشه که هیشکی دورمون نباشه.اینقدرم با بچه ها کل کل می‌کنه که کلا زهر مارمون میشه خدا نکنه یه چیزی جا بزاریم خونمون و می‌کنه تو شیشه.

انشالله بخت عالی نصیبت شه حتما از هزارخان ردش کن و سوال پیچش کن واکنشش ببین و بفهم مرد ایده آلت هست یا ن...

ی ماهه ب شوهرم گفتم حوصلم سر میره قرار بود دیروز بریم خرید هم بیرون باشه هم خرید همین ک تو ماشین نشس ...

منم گفتم هفته بعد وقتی دیدم نشسته دست بچه هارو میگیرم میرم بیرون گفت کجا میگم همون جایی که تو نمیبری میبرم یه پارکی که فضای سبز داشته باشه

آآخه اگر پرتوقع بودم مثلا میگفتم مسافرت یا جاهای گرون بله ولی من حتی غدا رو خودم پختم پفیلا درست کرد ...

منم خیلی بدبخت و کم توقعم بخدا دردمون همین کم توقعیه،پارسال چند ماه من میگفتم منو ببر خودم پول دارم یه کاپشن واسه دخترمون بخرم گناه داره جایی میریم جیزی نداره و سرده ، نبرد که نبرد تهشم آنچنان دعوا و بحثی درست کرد که خانواده اشغالش  پشتش در اومدن و منو مقصر کردن کثافطا

دقیقا شوهر منم همینه میشینه تو ماشین اگر بیاد بعد با حالت خیلی بد میگه خب حالا کجا رو سراغ داری بریم ...

شوهر من دوس نداره تو پارکی جایی  مثلا روفرشی بندازی بشینی میگه ببخشید مگه بی خانمانی مسافرتم که پول نداریم میگه باید جا از خودمون باشه

باور کن من اصلا نمیگم مسافرت  من میگم یه جایی خلوت فضای سبز باشه

امروز بمن میگه توعقده بیرون رفتن داری

والا چه عقده‌ای اینم شانس منه

هه هیچ کاری نمیکنی  .منم از این حرفا زیاد میزدم .همه مردها همینن ۹۹ دردشون اینه .یا خیانتکارن.یا دست بزن دارن.یا ناتوان جنسی.یا بچه ننه.یا ترسو اهل کار نیستن.یا رفیق باز مشروب خورن یا معتادن .یا سرد و فقط کاری ان بی توجهی میکنن

مونده کدومش گیرت بیفته با کدوم امتحان بشی !

اون از نسل مادرهامون .اینم نسل ما.نسل بعدی هم شماها 

همیشه  همیشه زن ها سوختن ب پای این مردهای نفهم 

زن ها ی زندگی با عشق محبت اروم رو ب پیشرفت میخوان درصورتی ک مردها همیشه جفتک انداختن و ریدن ب زندگی سالم 

میشه لطفا برام صلوات بفرستین  ممنونتون میشم