2777
2789
عنوان

اوتاکو ها بیاین یلحظه

214 بازدید | 35 پست

کاراکتر مورد علاقتون

کلا اعلام حضور کنین ذوق کنم😂✨

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا ابد کانکی 😅🖐🏻

عرررر😂😂

میدونستی ک وقتی شکنجه شد بجز شکنجه بهش...شد؟😐💔

من تازه اینو فهمیدم و برگام ریخته

خب چجوری بگم، پوسته‌‌ی بيرونيم يه دختر قويه كه به كسی نياز نداره و خيلی خوشحاله؛ ولی درون خودم، یه دخترِ كوچولو با چشمای اشكی نشسته و منتظر يكی بياد ازش بپرسه چته.

نزوکو چان

😂🫰🏻

مانهوا میخونی؟

خیر

دازای و چویا و سیگما سگ های ولگرد بانگو

لیوای اتک آن تایتان 

مائومائو خاطرات یک عطار 

اممم...ویژه خیلی زیاده از کدوم انیمه بگم ؟

نمیتونم فقط یه نفر رو بگممم😂😂😂

من مذهبی جمع غیر مذهبی ها و غیر مذهبی جمع مذهبی ها هستم 🗿

عرررر😂😂میدونستی ک وقتی شکنجه شد بجز شکنجه بهش...شد؟😐💔من تازه اینو فهمیدم و برگام ریخته

نه خدایی تمام انیمه میگفتم خداکنه اینطور نشده باشه ازکجا فهمیدی؟

اولین انیمه ای ک دیدم توکیو غول بود هنوزم حس خاصشو دارم تو وجودم مثش تکرار نشده 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
دازای و چویا و سیگما سگ های ولگرد بانگولیوای اتک آن تایتان مائومائو خاطرات یک عطار اممم...ویژه خیلی ...

فقط دازای 😂

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
نه خدایی تمام انیمه میگفتم خداکنه اینطور نشده باشه ازکجا فهمیدی؟اولین انیمه ای ک دیدم توکیو غول بود ...

دیگه😂😂🫰🏻

من همین حسو نسبت ب توکیو ریونجرز دارم

شاید شاهکار نباشه

ولی یه تیکه از روحم تو این انیمه جاموند:) 

دازای و چویا و سیگما سگ های ولگرد بانگولیوای اتک آن تایتان مائومائو خاطرات یک عطار اممم...ویژه خیلی ...

کامونا..

عررر لیوایییی

پس انیمه فقط میبینی ؟

اره اره