2777
2789

سلام مامانای محترم میدونین که بچه ها گاها بازیگوشی های انجام میدن که نمیشه نسبت بهشون بی تفاوت بود و هیچ دخالتی نکرد و اینکه هم از دیدگاه روانشناسی و هم شرعی توصیه اکید شده که با بچه ها با دید مهربانانه برخورد بشه ولی گاها برای هممون پیش اومده که رفتاری انجام داده باشیم و بعدش پشیمون. خواستم سوالی ازتون بپرسم لطفا صادقانه جواب بدین اینکه از نظر شما تنبیه بچه ها از نوع فیزیکی تحت هر شرایطی اشتباهه یا گاها به منظور تغییر رفتارشون می‌تونه موثر باشه؟ و اینکه خودتون تاحالا از تنبیه نتیجه گرفتین یا خیر؟ فقط خواهشمندم نظر شخصیتون رو بگین و تجربه تون ، به دور از درست یا غلط بودنش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از تنبیه نتبجه ای نمیشه گرفت شوهرم پسرپ هشت سالشه اوایل میزد ولی الان دیگه نمیزنه چون دید نتبجه عکس داد منم وقتی عصبی میشم از دستش چند باری متاسفاته زدم ولی بعد وقتی دیدم بغل میکنم خیلی تو رفتارش تاثیر داره کاش این تنبیه رو کلا ادم بزاره کنار

هرکی امضای منو خوند ی صلوات بفرسته شاید خدا قبول کرد زجری که از بچگی با از دست دادن مادرم کشیدم ارامش از خونمون رفت دیگه برنگشت دوباره بگرده هرچند محال میدونم ارامش واسه خودم نمیخوام ولی واسه خانواده ام میخوام سروسامان بگیرن نمیدونم تاوان چه گناهی رو سی ساله پس میدیم تمومی نداره خدایا فراموشمون نکن

صدرصد مخالف تبیه بدنی هستم

به هیچ عنوان کارایی نداره شاید کوتاه مدت جواب بده اما روان بچه رو داغون میکنه و در اولین فرصت رفتار بدش رو تقویت میکنه

بچه پناهی جز پدر و مادر به خصوص مادر نداره! اینطوری احساس ناامنی و بی پناهی میکنه

ضمنا معتقدم بچه ها فقط دارن بچگی میکنن و قصد سوءی پشت رفتارشون نیست

و اینکه اگه هم بازی خوبی برای بچه باشی قطعا ازت حرف شنوی داره

ببین عزیزم بیشتر مادرا گاهی اوقات تو شرایطی قرار میگیرن که احتمال داره بچه رو کتک بزنن ،خوب هرادمی آستانه تحملی داره اعصابمون از فولاد که نیست ... ولی واقعا هیچ تاثیری فکر نکنم داشته باشه که بخواد رفتارش اصلاح بشه و در مورد خودشم صدرصد باعث عواقب بدی میشه، اعتماد به نفسش میاد پایین، احساس حقارت می‌کنه ،بدبین میشه به مادر و فاصله میگیره حتی ....

کاربر خانم هستم، آرش اسم پسرمه😍😘

من در حد اینکه بازوشو کمی فشار بدم بله ولی رفتار تاثیر داره نه کتک تنبیه لاید باشه من مثلا ۵ دقیقه باهاش حرف نمیزنم و جوابشو نمیدم یا مثلا محرومش میکنم از گوشی یا تلوزیون