سوهر سابقم خونه و بچه رو داده به شرط اینکه من سر کار نرم و خیلییی محدودیتای دیگه تا ماه پیش خرجی میداد الان انتظار داره من سر کار نرم و پول مهریه رو بذارم بانک و خرجمونم بدم و تو خونه فقط وایسم بچه نگه دارم حتی اجازه نمیده بچه بره مهد
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تاپیک قبلت رو خوندمخانوم عِده رو حساب کن بعد وارد رابطه با کسی دیگه بشوعده از زمان طلاق حساب میشه ...
ببخشید عده چه مدته ؟؟؟
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
سه طهریعنی سه بار پریود بشه پاک بشهکه در حالت معمولی میشه یه ماه
یه ماه یا سه ماه؟؟ س بار پریود شدن ک میش ۳ ماه
چ جالب همیشه میگفتن عده من نمیدونستم چیه مرسی ک وقت گذاشتی توضیح دادی 🥰💖💞
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
سه ماه عزیزماشتباه تایپی بودهسه بار پاکی که میشه سه ماهتو این سه ماه باید خیلی مراقبت داشته باشن تا ...
😂😂😂😂