2777
2789
عنوان

دانشگاه پیام نور

252 بازدید | 46 پست

من دانشگاه پیام نور هستم بخاطر اینکه انگیزه کنکور دادن رو نداشتم مجبور شدم بیام پیام نور و الان ترم دوم هستم

خیلیا بد این دانشگاه رو میگن  شما نظرتون راجب این دانشگاه چیه؟و رشتم علوم تربیتی هست خوبه یا برم روان شناسی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دانشگاه خوبیه , کی میگه بده اخه😐 رشته بستگی به علاقت داره گلم هر چی علاقه داری

به نظر منم که خوبه کلاس ها هم برگزار میشه کتاباش بسیار پرحجم و آموزنده هست ولی اطرافیان میگن مدرکش معتبر نیست 

متاسفانه ریاضیم زیاد خوب نیست 😑

اتفاقا منم پیام نورم 

درسته مسخره میکنن و ناراحت میشم اما خب من خودم راضیم ام

و برای هدفم‌ میجنگم

رشتتم خوبه آموزش پرورش خیلی میخواد 

من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟اینو یادت بمونه که هر موقع از رشته و دانشگاهت بد گفتن یاد آترینا بیوفت که واسه اونم حرف در آوردن، من دانشگاهم رو دوست دارم اما تو اینجا خیلی ازش بد میگن😿حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمک‌میخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️

واقعا؟موفق باشی گلمچندسالته؟

ممنونم ۱۹ سالمه

از پشت موندن بدم میاد هر چند دوست داشتم برم آزاد اما خب قسمتم پیام نور بود و استادا و همکلاسی هام خوبن راضیم شکر 

من به کاربرا بی احترامی نمیکنم، اونا بهم بی احترامی میکنن🤕در کل از آدمایی که بی دلیل بهت میپرن بدم میاد، فکر میکنن که با متهم کردن به جایی میرسن ، خیلی جاها اتفاق افتاده حتی تو تلگرام😟اینو یادت بمونه که هر موقع از رشته و دانشگاهت بد گفتن یاد آترینا بیوفت که واسه اونم حرف در آوردن، من دانشگاهم رو دوست دارم اما تو اینجا خیلی ازش بد میگن😿حتی اگه از ظاهرم بدم بیاد باز خدا رو شکر که یه دخترم💕هدفم داشتن یه شغل حلال و پر پرستیژ 💪و البته برای رفع مشکلم مدام دعا میکنم و از خدا کمک‌میخوام، میدونی چیه! کمک خواستن از خدا یه هنره 🤲 و در آخر زندگی یه فرصته!☠️