2777
2789

سلام پدرم اصا به فکر ازدواج من نیس حرفم نمیزنه راجبش چند ساله کسیو دوست دارم هربار خواستم با پدرم مطرح کنم دعوت راه انداخته تورو خدا بگید چیکار کنم

غذا پختن و انجام کارهای خونه رو امتحان کردم اصا واسش مهم نیس

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کارها خونه رو انجام بده به مادرت بگو بهت آشپزی یاد بده چایی درست کن ببر براشون والا هرکی باشه متوجه میشه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  

و علیک. خب اون شخص چرا نمیاد جلو برای خواستگاری 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

همین که فکر می‌کنی غذا پختن و انجام کارهای خونه یعنی آمادگی برای ازدواج یعنی فکر خانواده ات درسته و برات زوده

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

اگر اونا رو هم امتحان کردیو جواب نداده دیگه باید با مادرت واضح صحبت کنی البته با مادرت راحت صحبت کن بزار خودش با پدرت صحبت کنه...

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
همین که فکر می‌کنی غذا پختن و انجام کارهای خونه یعنی آمادگی برای ازدواج یعنی فکر خانواده ات درسته و ...

منظورم کارای ظاهری بود چیزی که به چشم بیاد 

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً