2777
2789
عنوان

چیکار کنم به نظر خانواده آماده ازدواج بیام

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پدرم راضی نمیشه باهاشون حرف بزنه نه فقط اونا هیچکس

دلیلشش؟؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دلیلشش؟؟

سنم کمه ب نظرش و کلا مسئله ازدواج من تو ذهنش جا نمیگیره

همش تو این فکراس که برام کار راه بندازه منو بزارن جای خودش سرکار چمیدونم عین مردا باهام رفتار می‌کنه اصا

دعا کنید واسم لطفاً لطفاً لطفاً 

همین که فکر می‌کنی غذا پختن و انجام کارهای خونه یعنی آمادگی برای ازدواج یعنی فکر خانواده ات درسته و ...

این به این معنی نیست که تمامه زندگی ینی همین قطعا اسی هم میدونه ولی از قدیم وقتی یه دختر میخواسته آمادگیشو برای ازدواج نشون بده خونه دار بودنش رو به رخ میکشیده...بهش میگن غیر مستقیم حرف زدن وگرنه قطعا تنها هنره یه زن خونه داریش نیست...کلا بعضی چیزا رو نمیشه مستقیم بیان کرد لااقل بحثه ازدواج رو همه نمیتونن مستقیم بیان کنن برچسبه بی حیایی میخورن هنوز این قضیه واسه خیلی خونواده‌های سنتی جا نیوفتاده... پس مطابقه شرایطه خانوادگیشونو حفظه تمامه هنجارها باید حرفش رو غیره مستقیم بیان کنه...تا هم منظورش رو رسونده باشه هم احترامه بقیه رو حفظ کرده باشه...توجه کنید به حرفم همه‌ی خانواده‌ها مثله هم نیستن و همه نمیتونن حرفهاشونو راحت بزنن...درست و غلطش مهم نیست شرایط متفاوته باید باهوش بود و طبقه شرایط پیش رفت

جهنم اون روزیه که در آخرین روز عمرت روی زمین ، انسانی که میتونستی بهش تبدیل بشی رو ملاقات کنی..  
چندسالتهآخه ازدواج بچع بازی نیسمن الان زیر بار ازدواج نمیرم

۲۰

سه ساله باهمین تقریبا از شرایط هم تا حد زیادی با خبریم 

و خب منم اهل این نیستم که بگم می‌خوام همیشه مجرد بمونم 

سنم کمه ب نظرش و کلا مسئله ازدواج من تو ذهنش جا نمیگیرههمش تو این فکراس که برام کار راه بندازه منو ب ...

به نظر منم فکرش درسته. دوست داره از نظر نالی مستقل بشی

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

به نظر منم فکرش درسته. دوست داره از نظر نالی مستقل بشی

خیر دوست داره مثل پسرا رفتار کنم در عین حال دختر مذهبی مثبتی باشم که هیچوقت قرار نیست ازدواج کنه

البته با قسمت مذهبی و مثبت بودنش مشکلی ندارم

خیر دوست داره مثل پسرا رفتار کنم در عین حال دختر مذهبی مثبتی باشم که هیچوقت قرار نیست ازدواج کنهالبت ...

هووف

اگر اونا رو هم امتحان کردیو جواب نداده دیگه باید با مادرت واضح صحبت کنی البته با مادرت راحت صحبت کن ...

مادرم اونقدر حرفاش ب قول معروف برش نداره

ینی خب پدرم گوش نمی‌ده به حرف کسی