2777
2789

سلام رفقا

خیلی وقته سعی می‌کنم خوب باشم مثبت باشم، نماز بخونم و راه درست رو برم.

اما هر بار بیشتر دل‌شکسته می‌شم، مخصوصاً از دخترایی که حتی نمی‌فهمن ارزش این چیزا رو دارم.

تنهایی و نداشتن رفیق صمیمی داره خسته‌م می‌کنه

انقدر ناامید شدم که دلم دیگه نمی‌خواد نماز بخونم یا خوب باشم

شما چطور با این حس شکست و تنهایی کنار میاین؟

تجربه‌هاتون رو بهم بگید لطفا.

مشکل شما اینه نمازو برای دخترا و دوستای صمیمی تون می‌خونین نه برای خدا و رضای خدا 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
مشکل شما اینه نمازو برای دخترا و دوستای صمیمی تون می‌خونین نه برای خدا و رضای خدا

شاید حق با تو باشه ولی مشکل اینه که آدمای دور و برم نمی‌فهمن و این باعث شده خسته شم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید حق با تو باشه ولی مشکل اینه که آدمای دور و برم نمی‌فهمن و این باعث شده خسته شم

میفهمم خیلی هم خوب می‌دونم که هرچقدر بدتر باشی تو این دنیا خواهان بیشتری داری ولی خب چه میشه کرد

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
میفهمم خیلی هم خوب می‌دونم که هرچقدر بدتر باشی تو این دنیا خواهان بیشتری داری ولی خب چه میشه کرد

اگه نماز نخونم اگه برم موهامو لخت کنم از حالت مثبت بودن در بیام خوب میشه؟

چراصمیمی نباشی بالاخره غیرمذهبیان هم نگرش های مشترک باشما دارن ربطی ب نماز نداره

راست می‌گی اما واقعیت اینه که پیدا کردن آدمی که واقعا بفهمه و باهاش راحت باشم سخت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم

راست می‌گی اما واقعیت اینه که پیدا کردن آدمی که واقعا بفهمه و باهاش راحت باشم سخت‌تر از چیزی بود که ...

همه همینن فک نکن اینک باهم صمیمین حسود نیستن یازیراب همو نمیزنن اون رفیق بی نقصی ک توذهن هممونه وجود خارجی ندارد تو برای سرگرم کردن خودت فقط بگرد نه راحتی بیش ازحدکنارش

اگه نماز نخونم اگه برم موهامو لخت کنم از حالت مثبت بودن در بیام خوب میشه؟

به نظرم به وجدانت برمیگرده جواب این حرف 

فک نکنم چهارتا دوستی که آخرشم قراره زیرابتو بزنن ارزش اینو داشته باشن که اعتقادات و بزاری زیر پات

راست می‌گی اما واقعیت اینه که پیدا کردن آدمی که واقعا بفهمه و باهاش راحت باشم سخت‌تر از چیزی بود که ...

همه همینن فک نکن اینک باهم صمیمین حسود نیستن یازیراب همو نمیزنن اون رفیق بی نقصی ک توذهن هممونه وجود خارجی ندارد تو برای سرگرم کردن خودت فقط بگرد نه راحتی بیش ازحدکنارش