2777
2789
عنوان

چقدر با بچه خرید رفتن اشتباهه

148 بازدید | 11 پست

بچم پتوش کوچیک شده بود رفتم براش پتو بخرم دست گذاشت رو بدترین رنگ پتو آبی گریه که من فقط همینو میخوام خریدم و حالم از دیدن پتوش بهم مبخوره 

کلی رنگ گلبهی سبز لجنی و غیره این فقط آبی😭

💔 .🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خورشید بدون بچه عالی 

ولی دیگه سلیقه خودش بزار خوش باشه

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

از همین الان یاد بگیر یه مادر روشن فکر باشی و به سلیقه بچت احترام بذاریاگر نتونستی قانعش کنی چکارش د ...

میدونی از بس ازش نظر خواستم و اهمیت دادم اینجوری شده فقط گفتم کدوم ؟ بین اون همه رنگ گفت فقط آبی 

💔 .🖤

تجربه شد چیزی میخوام بخرم بدون بچم میرم

از اینکه به سلیقه وانتخابش احترام گذاشتی به خودت افتخار کن الان اون خوشحال هست بچه هااول باید توخانواده بگن نه تابعدش توجامعه بتونن بگن 

خوبه که به سلیقش احترام میذاری 

کلی اعتماد به نفسش بالا میره 

اون میخواد استفاده کنه پس اون باید انتخاب کنه

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️