2777
2789
عنوان

دیگ موی تو سرم نمونده

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 28 پست
منم آزمایش دادم نداشتم تا اینکه باردار شدم وقتی ویتامین های بارداری رو خوردم شونه سرم خالی خالی هست ...

اون ک بخاطر بارداری منم تو اوایل بارداری ریزش شدید داشتم بعدش بخاطر قرصا اوکی شد اخرای بارداری یدونه ام موهام نمیریخت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این قرصا موی بدنمو زیاد کردن فقط

فکر نکنم من بخاطر پر پشتی مو فیتو میخوردم معجزه کرد واقعا واسه قطع ریزش مو هم فیتو خوبه هم پریورین

من ساغرم ۲۲ سالمه، دانشجوی رشته زیبای دِرماتولوژی(پوست و مو) هنوز کلی راه تا به اخرش برسم ولی باز ارزششو داره🤍🌱

فکر نکنم من بخاطر پر پشتی مو فیتو میخوردم معجزه کرد واقعا واسه قطع ریزش مو هم فیتو خوبه هم پریورین

هیرویت استفادکردم هیچ فایده ای نداش بجاش موهای بدنمو زیاد کرد

اونقد ادم تیروئیدی دیدم موهاش پرپشته.پس من بدبخت چرا شانش ندارم.

توبنظرم تنبلی تخمدان داری 

تیرویید من کم کار بود از جوش شدید صورتم فهمیدم وقتی ازمایش دادم 

خب یکی موهاش میریزه یکی صورتش جوش میزنه 

دقتی هورمون بدن متعادل نباشه همه چیت بهم میریزه

اون موقع منم موهام میریخت ولی انقدرپوستم خراب بود چیز دیگ ای برام مهم نبود

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

هیرویت استفادکردم هیچ فایده ای نداش بجاش موهای بدنمو زیاد کرد

ای وای 

ولی اگه خواستی میتونی فیتو شیشه ای بگیری واسه ریزش مو و پرپشت شدنش

من ساغرم ۲۲ سالمه، دانشجوی رشته زیبای دِرماتولوژی(پوست و مو) هنوز کلی راه تا به اخرش برسم ولی باز ارزششو داره🤍🌱

توبنظرم تنبلی تخمدان داری تیرویید من کم کار بود از جوش شدید صورتم فهمیدم وقتی ازمایش دادم خب یکی موه ...

ن من جوش ندارم ولی موی زائد تو گردنم دارم پریودام منظمه اخه.تیروئیدم پرکار بود تو اخرین ازمایش گف خوب شدی

ای وای ولی اگه خواستی میتونی فیتو شیشه ای بگیری واسه ریزش مو و پرپشت شدنش

اخه نمیدونم ک علت ریزش موهام چیه.قرص بخدا دیگ جا ندارم همین الان روزی شیش هفتا قرص میندازم بخاطر دیسک کمرو عفونتو خار پاشنه هزارتا کوفتو زهرمار معده ام داغون شده خوردو خوراکمم خوب نیس

ن من جوش ندارم ولی موی زائد تو گردنم دارم پریودام منظمه اخه.تیروئیدم پرکار بود تو اخرین ازمایش گف خو ...

اصلا پریود منظم ربطی نداره 

موی گردن داری پس تنبلی تخمدانه احتمال زیاددد

کلا بگو برات ازمایش هورمون زندپونه مردونه تنبلی تخمدان ایناروبنویسه بگو هرچی ک برای ریزش مواحتمال میده..

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

اخه نمیدونم ک علت ریزش موهام چیه.قرص بخدا دیگ جا ندارم همین الان روزی شیش هفتا قرص میندازم بخاطر دیس ...

ایشالا که دردو بلا ازت دور شه عزیزم میتونی ازمایش بدی سریع بفهمی ایشالا که چیزی نباشه

باش مرسی پیش چ دکتری برم

من رفتم پیش یه دکتر عمومی گفتم هرچییی میدونی که ربط ب جوش صورت داره برام بنویس از پرولاکتین وازمایش کبد وتخمدان..

همرودادم فهمیدم تیروییده 

توام همینکارو کن 

بعد جوابشو ببر پیش ی متخصص زنان .. 

من رفتم پیش یه دکتر عمومی گفتم هرچییی میدونی که ربط ب جوش صورت داره برام بنویس از پرولاکتین وازمایش ...

ببین مشکلت چیه بعد ببر پیش همون متخصص

من رفتم پیش یه دکتر عمومی گفتم هرچییی میدونی که ربط ب جوش صورت داره برام بنویس از پرولاکتین وازمایش ...

شوهرم پول نمیده برا سوزش مثانم رفتم دکتر سونو نوشت ماه پیش پولم نشد برم سنو گفت احتمالن سنگ داری