2777
2789

بخدا افسردگی گرفتم. همش تپش قلب دارم. ۵ ماهه هرروز هر ثانیه دنبال کارم. گفتم ۷ ماه برم سرکار پول جمع کنم. ۵ ماهش رف. چون از مهر میخام برم دانشگاه. ترم اول ارشد

۲۳ سالمه 

بخدا خستم. شب و روز ندارم

بعد من کمردرد زیادددد دارم. دکترا اصلا تشخیص نمیدن پیه. ۶ ساله پایین کمرم و لگنم خیلی درد میکنه. جوری که وقتی میخام از حالت دراز کشیده بلندش باید دستمو بگیرن تا پاشم

کارهای فروشندگی و سرپایی واقعا نمیتونم. کمرم میگیره نمیتونم تکون بخورم

کار دفتری هم پیدا نمیکنم

دوستم یکیش عینک فروشی کار میکنه. یکیش رفته پیش آشناشون فروش بیمه. اینارو میبینم افسردگی میگیرم

میشه برام دعا کنید که یه شغل خوب و دولتی پیدا کنم 🥺❤️

درد لگنت از عفونت واژینال نبست؟؟

پیگیری کردی از دکتر زنان؟؟؟

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

درد لگنت از عفونت واژینال نبست؟؟پیگیری کردی از دکتر زنان؟؟؟

نه دکتر زنان نرفتم. ینی ربطی داره؟ دکتر متخصص مغز و عصاب رفتم چندبار. گفتن استخر درمانی. اما خوب نمیشم

نه دکتر زنان نرفتم. ینی ربطی داره؟ دکتر متخصص مغز و عصاب رفتم چندبار. گفتن استخر درمانی. اما خوب نمی ...

اخه من شنیدم یکی از علتهای درد لگن عفونت و مشکلات رحم و اندومتربوزه

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

عه؟ برم بیینم

آزمون استخدامیا رو شرکت کردی؟

آزمون استخدامیا رو شرکت کردی؟

امسال ثبت نام کردم آموزش و پرورش رو. اما شهرمون ینفر دبیر میخام کلا

امسال ثبت نام کردم آموزش و پرورش رو. اما شهرمون ینفر دبیر میخام کلا

پنج روز باقی مونده رو بخون.

خیلیا تک ظرفیتی قبول شدن.