2777
2789

یه دکتر خوب میخام دوستان چون بینیم یکبار هم عمل زیبایی شده و الان تحت نظر دکتر گلفام مهرپروم برای عمل آندوسکوپی پلیب ، کسی تجربه ایی داشته ؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یعنی الان اذیتی ؟؟

اره خب حدودا سه ماه خلط داشتم نمیتونستم بخابم و فکر سرما خوردم چون هم گوشم گرفته بود و هم بویایی کم و بعد انقد از این دکتر به اون دکتر تا سی تی گرفتم متوجه سینوزیت مزمن و پلیب شدم 

اره خب حدودا سه ماه خلط داشتم نمیتونستم بخابم و فکر سرما خوردم چون هم گوشم گرفته بود و هم بویایی کم ...

نه گلم 

منظورم اینه که بینی ت که عمل شده ، وضعیت رو بدتر می‌کنه یا ربطی ندارد و بینی طبیعی خودت هم بود باز سخت بود ؟؟

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
نه گلم منظورم اینه که بینی ت که عمل شده ، وضعیت رو بدتر می‌کنه یا ربطی ندارد و بینی طبیعی خودت هم بو ...

آها نه عزیزم تا موقعی که بینی بزرگ بود نشون نمیداد خودشو که ، چون سینوزیت از ی سنی شرو میشه و معلوم نی و هزار دلیل دارع ولی قبل از عمل مشکلی نداشتم ، وقتی بینی کپچیک شد تازه راه ترشح سینوس ها تنگ شد و پلیب هم مزید بر علت ...

راستی شما راهی برای تخلیه سینوزیت بدون حراحی میشناسید ؟