2777
2789
عنوان

خانم های شاغل موقع ازدواج

217 بازدید | 36 پست

شما چند سالگی ازدواج کردید و راضید از ازدواج؟

کار خونه رو با همسرتون تقسیم کردید یا اکثرا با خودتونه؟

میشه بگید برنامتون چطوره وقتی دوتاتون شاغلید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید پولت مال خودت باشه ولی کار خونه مال جفت تون کلا ادمای این مدلی موفقن

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

۲۳سالگیهمش باخودمه اصلا کمک نمیکنهالبته منم پولم برای خودمهعادلانس

عادلانه نیست چون خونه مال جفت تون هست 

ولی پول تو مال جفت تون نیست برعکس مرد وظیفه داره بازم به شما پول بده

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

۲۸ شاغل بودم هر کدوم زودتر رسیدم کارهارو انجام میدیم

مشکلی پیش نیومده اینطوری؟ اگه تایمون همیشه فرق داشت و شما زودتر بر میگشتید ولی کارهای دیگه غیر خونه داری داشتید چطور

من ۱۹ معلم زبان انگلیسی بودم 

اما علاوه بر کار توقع خرج کردن و انجام کارا خونه داشت قراربود یکی جمع کنه یکی خرج من جمع میکردم هر شش ماه می‌رفت خرج میکرد الکی مثلا این ماه وسیله نجاری خرید اونم داد به یکی براش سیستم ماشین بلنده بدون مدرک اون شخص هم گفت من هیچی ازت نگرفتم ۳۰ میلیون من رفت منم لج کردم دیگه سر کار نرفتم ولی الان زندگی خیلی برام سخته 

عزیزم وقتی خانم و اقا بیرون از خونه کار میکنن کار خونه و بچه داری هم باید مشترکا انجام بشه

ما اخر هفته ها باهم اشپزی میکنیم، دو سه ساعت وقتمون رو میگیره، همه وعده های غذایی یک هفته رو یکجا میپزیم و در طول هفته فقط سالاد و کته رو درست میکنیم

نظافت خونه هم هفتگی انجام میدیم، بسته به ایتکه هر کدوم چه کارهایی رو ترجیح میدیم تقسیم کار میکنیم

مثلا جارو و طی کف خونه با همسرمه، اتو لباس ها و مرتب کردن لباس ها با منه

ماهی یکی دو بار هم کارگر میگیربم که خونه رو اساسی تمیز کنه 

مشکلی پیش نیومده اینطوری؟ اگه تایمون همیشه فرق داشت و شما زودتر بر میگشتید ولی کارهای دیگه غیر خونه ...

فعلا تو این ۷ ، ۸ سال که مشکلی پیش نیومده 

شوهرم زودتر بیاد یه سری کارهارو میکنه باهام بیایم برنج و میزاره یا ظرف میشوره من لباس میشورم جارو میزنم و یه جوری میرسونیم

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

من ۱۹ معلم زبان انگلیسی بودم اما علاوه بر کار توقع خرج کردن و انجام کارا خونه داشت قراربود یکی جمع ک ...

اگه برمیگشتی عقب به ۱۹ سالگی چه تصمیمی برای این مشکل می‌گرفتی

مشکلی پیش نیومده اینطوری؟ اگه تایمون همیشه فرق داشت و شما زودتر بر میگشتید ولی کارهای دیگه غیر خونه ...

کاراای دیگه یعنی چی؟

.(به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ، که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم .)  ( که مازندران شهر ما یاد باد ، همیشه بر و بومش آباد باد. )

مثلا پروژه هایی که سرکار داری و ادامش باید تو خونه انجام بشه و بخوای به کار خونه هم برسی عقب میمونی ...

من وکیلم یه سیستم خونه دارم ۳نیم صبح تا ۵نیم  ، ۶ کار میکنم ۶نیم ، ۷ میرم سرکار تا ۱ ، ۱نیم میام خونه ۴میرم دفتر تا ۹ شب 

من همیشه درگیر کارم چه با لپتاپ چ با گوشی 

فقط موقع خواب از کار فارغم 

همسرمم درک میکنه خداروشکر کمک حالمه 

اگه کارم مونده باشه نمیزاره که کار خونه رو دوشم باشه