با سلام خدمت همه خوانندگان این پست
بنده ۴ ساله درگیر دیسک کمر هستم و از اونجایی که بشدت اهل مطالعه هستم خواستم تجربه خودم رو برای همه به اشتراک بزارم شاید بدرد حتی یک نفر بخوره
اول از حال خودم بگم ده روزه جراحی دیسک کمر انجام دادم برای بار دوم
خب داستان دیسک کمر طبق مطالعات جدید دانشمندان پی بردن عامل اصلی دیسک کمر در بالای ۷۵درصد موارد ضعیف ژنتیکی جنس دیسک هست مثل جنس دندان
یعنی چی یعنی اینکه به صورت مادرزادی دیسک ما ضعیف هست و با یک فشار سنگینی ممکنه پاره بشه و بیرون بزنه
حالا یکی تا پنجاه سالگی ممکنه فشاری بهش نیاره و مشکلی براش پیش نیاد ممکنه یکی مثل من بهش فشار بیاره و تو سن ۲۴ سالگی پاره بشه
حالا تحقیق شگفت انگیزی هست که میگه آقا بالای 90 درصد این پارگی و بیرون زدگی به صورت خود به خود خودش خوب میشه حالا یکی میره پیش عمه صغری میگه اون خوبش کرده یکی پیش دکتر میره دارو و مسکن و تقویتی بهش میده میگه دکتر خوبم کرد یکی پیش طب سنتی میره ولی در اصل و از لحاظ علمی شما هیچ کاریم براش نمیکردی خودش امکان داشت خوب میشد در بازه زمانی ۳ ماه الی ۲ سال زمان بره
خب اینم از این
مطلب بعدی دیسک کمر و پارکی اون الزامی به درمان نداره مگر خلافش ثابت بشه یعنی اگر الان بری دست ده نفر آدم سالم بگیری ببری ام ار آی دکترا میگن سه نفرشون باید عمل کنن بدون اینکه طرف رو معاینه کنن یعنی چی یعنی اینکه خیلیا هستن دیسکشون پاره هست و علایمی تا آخر عمر ندارن پس معاینه بالینی مهمتره از ام ار ای یعنی درد و بی حسی مهمه این دیسکی که پاره یا بیرون میزنه امکان نداره عصبی رو درگیر نکنه امکانم داره عصب سیاتیک پای چپ یا پای راست یا به سمت وسط پاره بشه و تنگی کانال نخاعی هم بیاره. بگزریم
برم سراغ درمان ها
اولین خط درمان استراحت و داروهای ضد التهاب و مسکن و تقویتی هست مثل سلکسیب گاباپنتین باکلوفن اودین و ویتامین ها امپول مثل متوکاربامول متیل پردنیزولون پیروکسیکام یا دگزامتازون....
اگر بهتر نشدین فیزیوتراپی ورزش درمانی لیزر کم توان پرتوان تنس الکترونیکی طب سوزنی
آب درمانی و تقویت عضلات مرکزی و کاهش فشار روی دیسک ها
اگر بهتر نشدین پیشنهاد تزریق داخل کمر هست
اگر بهتر نشدین پیشنهاد جراحی با لیزر هست که اینجا دیسک خفیف بهتر جواب میده
اگر بهتر نشدین خب کایروپراتیک هم هست اونم ترکیبی از ورزش و نرمش و دیکامپرشن هاست
مرحله آخر جراحیه که اگر لقی مهره نداشته باشید و حین عمل ثبات مهره حفظ بشه پیچ و پلاک یا همان پلاتین نمیزارن در غیر این صورت بسته به تعداد دیسک پلاتین میزارن