2777
2789
عنوان

دیسک کمر

264 بازدید | 23 پست

با سلام خدمت همه خوانندگان این پست

بنده ۴ ساله درگیر دیسک کمر هستم و از اونجایی که بشدت اهل مطالعه هستم خواستم تجربه خودم رو برای همه به اشتراک بزارم شاید بدرد حتی یک نفر بخوره

اول از حال خودم بگم ده روزه جراحی دیسک کمر انجام دادم برای بار دوم

خب داستان دیسک کمر طبق مطالعات جدید دانشمندان پی بردن عامل اصلی دیسک کمر در بالای ۷۵درصد موارد ضعیف ژنتیکی جنس دیسک هست مثل جنس دندان

یعنی چی یعنی اینکه به صورت مادرزادی دیسک ما ضعیف هست و با یک فشار سنگینی ممکنه پاره بشه و بیرون بزنه 

حالا یکی تا پنجاه سالگی ممکنه فشاری بهش نیاره و مشکلی براش پیش نیاد ممکنه یکی مثل من بهش فشار بیاره و تو سن ۲۴ سالگی پاره بشه 

حالا تحقیق شگفت انگیزی هست که میگه آقا بالای 90 درصد این پارگی و بیرون زدگی به صورت خود به خود خودش خوب میشه حالا یکی میره پیش عمه صغری میگه اون خوبش کرده یکی پیش دکتر میره دارو و مسکن و تقویتی بهش میده میگه دکتر خوبم کرد یکی پیش طب سنتی میره ولی در اصل و از لحاظ علمی شما هیچ کاریم براش نمیکردی خودش امکان داشت خوب میشد در بازه زمانی ۳ ماه الی ۲ سال زمان بره 

خب اینم از این 

مطلب بعدی دیسک کمر و پارکی اون الزامی به درمان نداره مگر خلافش ثابت بشه یعنی اگر الان بری دست ده نفر آدم سالم بگیری ببری ام ار آی دکترا میگن سه نفرشون باید عمل کنن بدون اینکه طرف رو معاینه کنن یعنی چی یعنی اینکه خیلیا هستن دیسکشون پاره هست و علایمی تا آخر عمر ندارن پس معاینه بالینی مهمتره از ام ار ای یعنی درد و بی حسی مهمه این دیسکی که پاره یا بیرون میزنه امکان نداره عصبی رو درگیر نکنه امکانم داره عصب سیاتیک پای چپ یا پای راست یا به سمت وسط پاره بشه و تنگی کانال نخاعی هم بیاره. بگزریم

برم سراغ درمان ها

اولین خط درمان استراحت و داروهای ضد التهاب و مسکن و تقویتی هست مثل سلکسیب گاباپنتین باکلوفن اودین و ویتامین ها امپول مثل متوکاربامول متیل پردنیزولون پیروکسیکام یا دگزامتازون....

اگر بهتر نشدین فیزیوتراپی ورزش درمانی لیزر کم توان پرتوان تنس الکترونیکی طب سوزنی 

آب درمانی و تقویت عضلات مرکزی و کاهش فشار روی دیسک ها 

اگر بهتر نشدین پیشنهاد تزریق داخل کمر هست 

اگر بهتر نشدین پیشنهاد جراحی با لیزر هست که اینجا دیسک خفیف بهتر جواب میده 

اگر بهتر نشدین خب کایروپراتیک هم هست اونم ترکیبی از ورزش و نرمش و دیکامپرشن هاست

مرحله آخر جراحیه که اگر لقی مهره نداشته باشید و حین عمل ثبات مهره حفظ بشه پیچ و پلاک یا همان پلاتین نمیزارن در غیر این صورت بسته به تعداد دیسک پلاتین میزارن

عالیی. ممنون 😍😍

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چون مطالعت زیاده اگه میدونستی میشه مشکل منم یه حدس بزنید 

سه روزه جای امپول سزارینم درد میکنه و میریزه به پام بعد از دوسال گذشتن از عمل 🤦🏻‍♀️الان مشکل من چیه؟،،؟؟

چ دکتری هم باید برم؟؟؟

@gol47574‍ 

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

دقیقا درست می گید 

۴ سال پیش من دیسک کمر متوسط داشتم 

درد هم داشتم 

خیلی رعایت کردم 

بار سنگین تا حدی که امکان داشت بلند نکردم استخر رفتم جدیدا هم باشگاه حرکات اصلاحی می رم 

چند ماه قبل دوباره ام آر آی دادم کفت دیسک خفیف 

واقعا دردم هم کمتر شده 

حالا دیسک گردن و آرتروز گردن اذیتم می کنه با اینکه خفیفه 

مهمترین نکته ای که شما  درگیر دیسک کمر هستید باید بدونید اینکه بهش دو سه سال زمان بدید و عضلات کمر رو تقویت کنید انشاءالله که خوب میشه 

علایم خطر که حتما باید بهش توجه کنید بی حسی و مورمور کردن پا و اندام تحتانی هست اگر دیدید پا هاتون داره لاغر میشه یا ضعیف سریع به یک جراح مغز و اعصاب مراجعه کنید اگر بی‌اختیار ادار و مدفوع داشتید سریع بلادرنگ برید جراحی

متأسفانه خودم با وحود اینکه به شدت مواظبت کردم و همه راه هارو رفتم (فیزیوتراپی دارو درمانی ورزش درمانی آب درمانی بیزر درمانی طب سوزنی طب فیزیکی تزریق داخل کمر اوزون درمانی استراحت جراحی با لیزر پلاسما ) در آخر کارم به جراحی باز رسید بدون اینکه خودم رو مقصر بودم با اینکه توی این چهار سال خیلی مراقب خودم بودم ولی خوب نشد

نکته بعدی اینکه اون بنده خدایی که دیابت داره و مجبوره تا آخر عمرش انسولین بزنه کسی که دیسک کمر داره باید تا آخر عمرش رعایت کنه راه میانبری هم نیست

مهمترین نکته ای که شما درگیر دیسک کمر هستید باید بدونید اینکه بهش دو سه سال زمان بدید و عضلات کمر رو تقویت کنید انشاءالله که خوب میشه 

علایم خطر که حتما باید بهش توجه کنید بی حسی و مورمور کردن پا و اندام تحتانی هست اگر دیدید پا هاتون داره لاغر میشه یا ضعیف سریع به یک جراح مغز و اعصاب مراجعه کنید اگر بی‌اختیار ادار و مدفوع داشتید سریع بلادرنگ برید جراحی

متأسفانه خودم با وحود اینکه به شدت مواظبت کردم و همه راه هارو رفتم (فیزیوتراپی دارو درمانی ورزش درمانی آب درمانی بیزر درمانی طب سوزنی طب فیزیکی تزریق داخل کمر اوزون درمانی استراحت جراحی با لیزر پلاسما ) در آخر کارم به جراحی باز رسید بدون اینکه خودم رو مقصر بودم با اینکه توی این چهار سال خیلی مراقب خودم بودم ولی خوب نشد

نکته بعدی اینکه اون بنده خدایی که دیابت داره و مجبوره تا آخر عمرش انسولین بزنه کسی که دیسک کمر داره باید تا آخر عمرش رعایت کنه راه میانبری هم نیست

عضلات کمر باید حتما تقویت بشه ... 

ورزش اصلاحی خیلی مهمه. 

من دیسک کمرم عود میکنه به درد سیاتیک یک پام میزنه ..‌‌‌‌‌‌‌دردش وحشتناکه.  فقط اعصاب راحت ..‌‌‌‌‌‌‌دوری از استرس و ورزش و غذای خوب و مفید

عالی بود عزیزمخداا خیرت بده منم ۲۲ سالمه فهمیدم دیسک کمر دارممیتونم بپرسم شما چرا دو بار عمل کردی و ...

بله من یکبار لیزر پلاسما کردم اصفهان۶ ماه خوب بودم دوباره با شدت بیشتر برگشت و تقریباً فلج شدم محبور شدم اورژانسی عمل کنم الان بهترم ده روز از عمل میگذره