2777
2789
عنوان

دیسک کمر

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس پارگی نبوده

ببینید دیسک پنج حالت داره

بی آبی و سیاه شدن 

بالجینگ یا پارگی سطح ۱

پارگی سطح ۲

پارگی سطح ۳

پارگی جدا شونده 

برای من چیزی بین دو و سه بود دو جا ام ار آی دادم یکیشون نظرش پارکی لول ۲ بود یا متوسط یکیشون سطح ۳ 

مهم علائم بود که وحشتناک درد داشتم و بی حس شده بود پام

در اصل دیسک یک دایره هست که فکر کنم ۱۸ تا مثل واشر دور یک ماده ژله ایی جم شدن 

و هر تعدادی از این به اصطلاح واشر ها پاره بشه یک نوعی از پارگی رو بهش میگن بالجینگ پرترود هرینتد اکسترود ... دیگه اصطلاحات علمی بیشتر بلد نیستم 

ببینید دیسک پنج حالت دارهبی آبی و سیاه شدن بالجینگ یا پارگی سطح ۱پارگی سطح ۲پارگی سطح ۳پارگی جدا شون ...

انشالله بهتر بشین 

بیاید تاپیک بهتر شدنتون رو بزنین ماهم روحیه بگیریم منم تگ کنین🙏

با افتخار لرم❤️

چون خودم چند سال درگیر این بیماریم و میدونم که بشدت افسردگی بدنبال داره یه مطلبی رو بگم 

اولاً انسان به امید زندست چه او بنده خدایی که با سرطان درگیره چه اونی که مشکل نازایی داره پس امید رو از دست ندین باور کنید میدونم خیلیا به خودکشی فکر میکنن چون من توی این مدت با هم دردای خودم رفیق شدم اینم یه بیماریه که اگر نکاتش رو رعایت کنی بهتر میشی 

یه خاطره میخوام بگم سه چهار هفته پیش اینم بگم ۲۸ سالمه و متأهل هستم و بچه هم دارم توی این مدت بیماری از وقتی بچم به دنیا امده نتونستم بغلش کنم یا کمک مادرش باشم بخاطر شغلم توی غربت هستیم و کسی هم دورو ورمون نبود که کمکمون کنه بگذریم سه چهار هفته پیش از مطب دکتر بیرون امدم با حال خراب دکتر گفت باید سریع عمل کنی و منی که مشکلات مالی و درد کمرو پا امونم رو بریده بود داشتم فکر میکردم خودم رو بندازه زیر یه ماشین توی خیابان خلاصه فکر بچه و همسرم نذاشت اسنپ گرفتم با حال بد زنگ بهش زدم با داد و بیداد گفتم آقا من لوکیشن اینجا زدم شما 20 متر پایین تری و بنده خدا امد با نگاهی معصوم ازم پرسید چیه داداش انقد ناراحتی گفتم داستانم اینجوریه 

بنده خدا گفت داداش من فلجم زایعه نخاعی شدم الانم ایزی لایفم کنترل پایین تنم رو ندارم پاد معدم بی اراده خارج میشه کلی ناراحتش شدم دردای خودم یادم رفت گفت داداش شما آخرش عمل میکنی بهتر میشی من چی با دوتا بچه دارم با این وضعیت سر میکنم خلاصه اینو بگم هر کسی یه جوری گرفتارع چون میدونم کسی که داره دنبال متنی راجب دیسک کمر میگرده درد داره و میدونم دردش زندگی رو مختل میکنه ولی مطمئن باشید خوب میید از این بدتر هم میتونست باشه