2777
2789
عنوان

بنظرتون نوزده سالگی برای به در آمد رسیدن دیره🥲❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 45 پست

اولین لطفی که در حق خودت بایدددد بکنی اینه که بری پیش یه مشاور کاربلد و این کمالگرایی رو تا میتونی کمرنگش کنی وگرنه هر کاری بکنی و به هر جا برسی تا آخر عمرت بازم اون حس خوشبختی و آرامش رو نداری . چون خودم تجربه کردم بهت میگم . اون که درست بشه اصلا دنیا عوض میشه برات 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
میزنمتا آره دیره بچه های ما بعد از اینکه جیش و پیپیشونو یاد گرفتن میرن و مشغول بیزینس میشن

😂😂😂😂اخه یه دختر از ۱۸ سالگی به نظر من باید دستش تو جیب خودش باشه 

من یکسال عقبم الان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر برای نوزده سال دیره پس ما ک 24.23سال داریم دیگه باید بازنشسته بشیم😶 خیلی هم به موقعس موفق باشی

🫠🥲 واقعا؟

آخه من میگم باید از ۱۸ سالگی دستم تو جیب خودم باشه 

الان یکسال عقبممم

😂😂😂😂اخه یه دختر از ۱۸ سالگی به نظر من باید دستش تو جیب خودش باشه من یکسال عقبم الان

مگه رباتیم؟ یکی خانوادش ورشکسته میشن یکی افسردگی میگیره یکی وارد رابطه اشتباه میشه یکی مسیر اشتباهی میره باید دوباره از اول شروع کنه یکی عزیز از دست میده یکی بیماری میگیره یا هر اتفاقی که آدم از زندگی عقب بیفته شما که عقب نیفتادی خوبه هم که به فکرشی ولی کمالگرایی اینجوریه که فقط یه بار اگه به ایده آله نرسی یهو دیدی نشستی و دست کشیدی و داری غصه اون نشدنه رو میخوری سخت نگیر زندگیو 

اولین لطفی که در حق خودت بایدددد بکنی اینه که بری پیش یه مشاور کاربلد و این کمالگرایی رو تا میتونی ک ...

جدی؟؟یعنی اینکه من الان میگم از ۱۸ سالگی باید آدم دستش تو جیب خودش باشه بده؟

مگه رباتیم؟ یکی خانوادش ورشکسته میشن یکی افسردگی میگیره یکی وارد رابطه اشتباه میشه یکی مسیر اشتباهی ...

اره درست میگی، من خودم بخاطر کنکور شکست خوردم یکسال پشت کنکور بودم و دیدم مسیر رو دارم اشتباه میرم 

من آدم درس خوندن نیستم باید برم دنبال علاقم 

بعد الان همش میگم کاااش همون پارسال پشت کنکور نمیموندم، اگه عکاسی رو شروع کرده بودم الان به در آمد رسیده بودم🫠🥲

اره درست میگی، من خودم بخاطر کنکور شکست خوردم یکسال پشت کنکور بودم و دیدم مسیر رو دارم اشتباه میرم م ...

من سه سال کنکور دادم تهش رفتم پیام نور تجربی خوندم ولی کنکور ادبیات و زبان دادم منم اول خیلی حرص خوردم چرا اشتباه کردم ولی اون زمان خب این از نظرم بهترین تصمیم بوده که پشت بمونم الان که گذشته دیگه اصلن اذیتم نمیکنه با اینکه هم دیر دانشگاه رفتم هم اینکه واحدامم درست پاس نکردم مسابقه که نیست هدف اینه من خوشحال باشم هر چقدر من عقبم عقب تر از منم هست مهم اینه فعال باشی 

جدی؟؟یعنی اینکه من الان میگم از ۱۸ سالگی باید آدم دستش تو جیب خودش باشه بده؟

نه بد نیست ، کمالگرایی بده . 

آدم کمالگرا فقط با نتیجه عالی راضی میشه ، کوچکترین ضعف و اشتباهی عصبیش میکنه ، دائم حس میکنه عقبه ، نرسیده . خیلی از چیزا رو حتی ممکنه جرئت نکنه تجربه کنه چون میدونه ممکنه عالی نباشه داخلشون . اینا باعث میشه دائم فشار روانی روش باشه و آرامش نداشته باشه 

وگرنه شما نهایت تلاشت رو توی هر زمینه ای که دوست داری بکن ان شاالله به نتیجه هم میرسی ولی پدر خودت رو درنیار که وای چرا اونی که خواستم نشد ، چرا کمتر شد ، چرا مثل فلانی نشد . 

آدم باید عقلش رو به کار بگیره و تلاشش رو هم بکنه ، باقیش دست خداس .

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
🫠🥲 واقعا؟آخه من میگم باید از ۱۸ سالگی دستم تو جیب خودم باشه الان یکسال عقبممم

کی این بایددددد رو توی ذهنت گذاشته ؟ 😐😐😐

مثلا ۱۷ سالگی یا ۱۹ سالگی چه فرقی با ۱۸ سالگی داره ؟ خودت رو درگیر این چارچوبای ذهنی بیخود نکن . شما ان شاالله میخوای ۷۰،۸۰ سال عمر کنی . خیلییی مسیر طولانی جلوی روت داری . اگه بخوای برای این چیزای الکی خودت رو اذیت کنی که نمیشه 

نه بد نیست ، کمالگرایی بده . آدم کمالگرا فقط با نتیجه عالی راضی میشه ، کوچکترین ضعف و اشتباهی عصبیش ...

اره منم حس میکنم عقبم و وقتی هم شروع کنم درامدم باید خوب باشه🫠

ولی باید رو خودم کار کنم چون همینکه شکست بخورم همه چیو ول میکنم دیگه 

دقیقا میدونم خدا خودش کمکم میکنه 

همین که شماهارو سر راه من قرار داد ، خودش یه کمکه

ممنونم که کمکم کردید انشالله به هرچی میخواین برسین❤️🫂