2777
2789
عنوان

بنظرتون نوزده سالگی برای به در آمد رسیدن دیره🥲❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 45 پست
کی این بایددددد رو توی ذهنت گذاشته ؟ 😐😐😐مثلا ۱۷ سالگی یا ۱۹ سالگی چه فرقی با ۱۸ سالگی داره ؟ خودت ...

خودم وگرنه همه میگن تازه شروع زندگیته🥲

اره دقیقا دیگه فکر دیر بودن رو از سرم بیرون میکنم

ممنونم که کمک کردید بهم🌱❤️

اره منم حس میکنم عقبم و وقتی هم شروع کنم درامدم باید خوب باشه🫠ولی باید رو خودم کار کنم چون همینکه ش ...

😘😘😘😘😘

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🫠🥲 واقعا؟آخه من میگم باید از ۱۸ سالگی دستم تو جیب خودم باشه الان یکسال عقبممم

خواهر من 18سالگی هنوز تازه مدرسه تموم میشه آدم نه تجربه ای داره نه دانشگاهی رفته چجوری میشه؟ از تو شکم مادر که شاغل نیومدیم

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

ببین منم یه دوستی داشتم هی میگفتتتت کمالگرام وای کمالگرام همه چیز باید یاد بگیرم انجام بدم ولی درنهایت هیچی نشد جز چیزی ک دیگران بهش گفتن😂

البته بلانسبت شما چون یهو با تاپیکت یادش افتادم

درسته داری زیر پوستی با کلمه کمالگرایی پز میدی ک مثلا زرنگی ولی مهم عمله

حرفو که همه هستن

سلام عزیزم منم عکاسی خیلی دوست دارم دوره کجا دیدی چجوریه ک بعدش مستقیم میری سرکار

سلام عزیزم

آتلیه میخوام دوره ببینم هنوز شروع نشده کلاساشون 

من خودم میخوام پیج بزنم و اینکه آتلیه های شهرمون هم نیرو میخوان، ولی من قصدم اینه که پیج بزنم و خودم وارد بازارکار بشم

ببین منم یه دوستی داشتم هی میگفتتتت کمالگرام وای کمالگرام همه چیز باید یاد بگیرم انجام بدم ولی درنها ...

نه من اینجوری نیستم یا کاری رو شروع نمیکنم یا اگه بکنم تا تهش میرم و اونقدری هم سرمایه ندارم که همه شغل‌هارو بخوام امتحان کنم..