اول بگم شما هم از جک جونور هایی ک گرفتید عکس بزارید جونم براتون بگه ک دیروز بعدظهر رفتیم پارک بچه ها داشتن بازی میکردن کمی فاصله گرفتم ک قدم بزنم تو دنیای خودم بودم ک صدای خش خش و جیغ جیغ ی موجود کوچولو اومد اونم دقیقاااا زیرپام خم شدم دیدم ۵سانت پرواز میکنه و تاپی میوفته زمین و سعی داره خودشو خشن نشون بده و پر سروصدا ک بترسم دیگه کلا با دیدنش کل وجودم قلب و اکلیل شد بغلش کردم چندتا عکس گرفتم بوسیدمش و رهاش کردم رفت😍😍😍😍
من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
وای با قرص خودکشی کرد ؟ ازکجا فهمیدن به داد همسرت رسیدن ؟خدا سلامتی بده بهتون عزیزم حرز امام جواد بگ ...
اره قرص خورده بود دیوونه فکر بچه هارو نکرده بود چی قراره سرشون بیاد بدون پدر و مادر هنوزم زادم میاد دعواش میکنم😂 اونم میگه غلط کردی تنها بمیری 😂
باباش زنگ زده بود دیده بود جواب نمیده اومده بود دم بیمارستان دنبالش ک متوجه بسته قرص های خالی شده بود و حال بد همسرم و سریع برده بودش داخل بیمارستان و معشوق شست و شو دادن
من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام قلبم خوبی ببخشید نگران شدیدیه روز به رادین غذا میدادم تموم ک شد باتری گوشی ۵درصد بود گفتم به چو ...
عزیزمممم🥲باز کلی خاطره ی خوشگل رنگی رنگی میسازید یه سری برنامه هاهست نصب کنی فایلات روبرمیگردونه یه چن جابپرس ببین نمیتونن بکاپ گیری کنن
حالاازاین به بعدیه جای دیگم ذخیره کن فایلهاتویاپشتیبان گیریشون کن باایمیلت روهرگوشی ای که رفتی بهشون دسترسی داشته باشی🥲خداروشکر که خودت خوبیییی انقدقاب های قشنگ مونده که بسازی خورشید خانمم🫂🤍🌱
یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم