2777
2789
عنوان

نگاش فحشه😂😂😂به علاوه عکس ضرب در مرمری🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 21877 بازدید | 311 پست
مرمری تو رو خدا یادت نره، ازت خواهش میکنم، خدا جواب منو نمیده

همین الان برات دعا کردم زینب جان

امیدوارم بهترین ها برات رقم بخوره بهترین همسر بهترین زندگی و اونقدر غرق در خوشبختی بشی که روزای بدت یادت بره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای با قرص خودکشی کرد ؟ ازکجا فهمیدن به داد همسرت رسیدن ؟خدا سلامتی بده بهتون عزیزم حرز امام جواد بگ ...

اره قرص خورده بود دیوونه فکر بچه هارو نکرده بود چی قراره سرشون بیاد بدون پدر و مادر هنوزم زادم میاد دعواش میکنم😂 اونم میگه غلط کردی تنها بمیری 😂

باباش زنگ زده بود دیده بود جواب نمیده اومده بود دم بیمارستان دنبالش ک متوجه بسته قرص های خالی شده بود و حال بد همسرم و سریع برده بودش داخل بیمارستان و معشوق شست و شو دادن

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
خداروشکر که خوبی عزیزمنبودی نگران شدم پس گوشیت رو فسقل خان رمز گذاشته بود😂❤. ان شالله که همیشه خوب ...

ببخشید نگرانت کردم

اره خیلی مقاومت کردم بابت عکسا خیلی خیلی دوسشون داشتم فکر کن ده روز گوشی نداشته باشی اعتیادم عود کرده بود خمار خمار بودم 😂😂

ولی خب پرید آخرش 🥲🥲🥲

الهی آمینممنونم ازت🫂💜الهی همیشه در کنار عزیزانت سلامت و خوشبخت باشی

😍😍😍😍😘😘😘

سلام قلبم خوبی ببخشید نگران شدیدیه روز به رادین غذا میدادم تموم ک شد باتری گوشی ۵درصد بود گفتم به چو ...

خب خداروشکر پس مشکل گوشی بوده مادوروزنمیای نگران میشیم

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
خب خداروشکر پس مشکل گوشی بوده مادوروزنمیای نگران میشیم

شرمنده عزیزم نگرانتون کردم

شرمنده عزیزم نگرانتون کردم

خواهش میکنم گلم بعداون اتفاق یروزنمیای نمیدونم چرا نگران میشم بازخداروشکر صحیح وسالمی

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       
خواهش میکنم گلم بعداون اتفاق یروزنمیای نمیدونم چرا نگران میشم بازخداروشکر صحیح وسالمی

دورت بگردم قلبم 

ممنونم از لطفت 

سلام قلبم خوبی ببخشید نگران شدیدیه روز به رادین غذا میدادم تموم ک شد باتری گوشی ۵درصد بود گفتم به چو ...

عزیزمممم🥲باز کلی خاطره ی خوشگل رنگی رنگی میسازید یه سری برنامه هاهست نصب کنی فایلات روبرمیگردونه یه چن جابپرس ببین نمیتونن بکاپ گیری کنن

حالاازاین به بعدیه جای دیگم ذخیره کن فایلهاتویاپشتیبان گیریشون کن باایمیلت روهرگوشی ای که رفتی بهشون دسترسی داشته باشی🥲خداروشکر که خودت خوبیییی انقدقاب های قشنگ مونده که بسازی خورشید خانمم🫂🤍🌱

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

عزیزمممم🥲باز کلی خاطره ی خوشگل رنگی رنگی میسازید یه سری برنامه هاهست نصب کنی فایلات روبرمیگردونه یه ...

اره بک آب گرفتن نشد رمز رو پیدا نکردن و مجبور شدن فلش کنن که گوشی اوکی شه دیگه دارو ندارم پاک شد معلوم نیس جوجه چند رقمی زده بود رمز رو😅

ولی خیلللللیییییی دردناک بود برام پاک شدنشون انگار خاطراتم پاک شد درسته بازم ساخته میشه روزای خوب ولی یسری روزا رو نمیشه از اول زندگی کرد و ساخت🥺🥺🥺

اره بک آب گرفتن نشد رمز رو پیدا نکردن و مجبور شدن فلش کنن که گوشی اوکی شه دیگه دارو ندارم پاک شد معل ...

امیدوارم روزای خوشگلی که گذروندی رو هزاررربارزندگی کنی وخاطره هاش انقد عمیق شه وبهت بچسبه که بی عکسم فک کردن بهشون نیشتو شل کنه🤭❤️

آقای خرابکار درچه حالن😂سرماخوردگیتون کامل رفع شد؟

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

امیدوارم روزای خوشگلی که گذروندی رو هزاررربارزندگی کنی وخاطره هاش انقد عمیق شه وبهت بچسبه که بی عکسم ...

انشانه گلبم ممنونم ار آرزوهای قشنگت 

آقای خرابکار هم خوبه عالی‌

اره خوب شدیم ولی انگار غول مرحله دوم اومده انفولانزا😂

حالا کی مبتلا شیم خدا میدونه😂