2777
2789
عنوان

نگاش فحشه😂😂😂به علاوه عکس ضرب در مرمری🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 21758 بازدید | 311 پست

سلام مرمری جان خوبی؟

من اون مدت که نبودی گاهی میومدم سرمیزدم فکرمیکردم بس که سرت شلوغه نمیای.تااینکه فهمیدم تصادف کردی وخداروشکر الان خوبی.

یه سوالی ذهنمو مشغول کرده.میگم اون موقع که تو کما بودی تجربه ماورایی داشتی؟😅مثل اون برنامه زندگی پس از زندگی؟ هیچ آگاهی داشتی از وضعیتت یا نه هیچی؟ ببخشیدا خیلی خیلی کنجکاو شدم😅 یه سوال دیگه م داشتم.اون قضایای موجودات ماورایی وه قبل از تصادف داشتین تو خونه تون اونا چجوری شدن؟هنوز همونجوره یا برطرف شده؟ خیلی ممنون🌷🌷🌷

انشانه گلبم ممنونم ار آرزوهای قشنگت آقای خرابکار هم خوبه عالی‌اره خوب شدیم ولی انگار غول مرحله دوم ا ...

چقدآقای خرابکارشبیه منهههه😂🤭

خداروشکرکه خوبید ایشالاکه دیگه بدنتون مقاوم شده زیاددد چیزایی که ویتامین سی دارن مصرف کنید🌱❤️

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مرمری جان خوبی؟من اون مدت که نبودی گاهی میومدم سرمیزدم فکرمیکردم بس که سرت شلوغه نمیای.تااینکه ...

سلام گلم خوبی

ن من ک هیچی ندیدم هیچی هم یادم نیس اون همه تایم بیهوشی بودم وقتی بیدار شدم انگار یه خاب عمیق دو ساعته رفته باشم باورم نمیشد میگفتن چندین روز بیهوش بودی تمام تنم درد میکرد پشتم میسوحت و زخم شده بود بعد بیداری فقط درد بود و درد که حس میکردم 

اونا هم هستن خودم حس میکنم ولی خیلی کم چند وقت پیش موچینم تو خونه گم شده بود طبق معمول ک وسایلم گم میشه هر چی گشتم نبود بیخیال شدم چندروز بعد ک داشتم تو آشپزخونه کار می‌کردم ی چیزی محکم خورد به سینک و صدا داد فکر کردم  ظرفی از بالای سینک افتاده رفتم نگاه کردم هیچی نبود و موچینم روی سینک بود صداش جوری بود انگار بشدت ی چیز رو محکم پرت کنی بود 

هیچی دیگه موچین رو برداشتم و بابی خیالی ب ادامه کارم رسیدم😊😊😊

و خداروشکر پسرم دیگه نمیبینه و بچه ها حالشون خوبه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
چقدآقای خرابکارشبیه منهههه😂🤭خداروشکرکه خوبید ایشالاکه دیگه بدنتون مقاوم شده زیاددد چیزایی که ویتام ...

ای جوونم آخه بتو نمیاد خرابکاری گلبم

چشم حتما🥰😍😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام گلم خوبین من ک هیچی ندیدم هیچی هم یادم نیس اون همه تایم بیهوشی بودم وقتی بیدار شدم انگار یه خاب ...

سلام مریم جون چقدر ناراحت شدم خداروشکر که بخیر گذشته🥲😞خدا رحم کرده 

راستی یادم بود اذر ماهی هستی تولدت مبارک 

بیشتر تاپیک بزن

خدایا خودت کمک کن

سلامممم مرمری عزیزممم

شاید خیلی دور باشیم شاید هرچقدر دستامو دراز کنم نتونم بغل بگیرمت شاید دور به دور باهات حرف بزنم ولی تودلم همیشه هستی پیش روم اگه نباشی🫠🥲🫂

کاش روزای بیشتری از سال رو به دنیامیومدی کاش بهونه های بیشتری بهم میدادی تابتونم قلبمو بذارم کف دستت وبگم توش یه عالمه برات جادارمممم🫂❤️

خیلی عجیبه که ندیده ونشناخته میشه یه نفرو انقددد دوست داشت وانقد غم وشادیش غم وشادیت باشه🥲❤️

برات نور آرزومیکنم برات اون آرزو ته دلیات رو آرزو میکنم✨️🪐

امیدوارم امسال آرزوهات باسرعت نور بدوان سمتت وهمشون روبغل کنی❤️

امیدوارم همیشه همین نسخه ی خوش رنگی ازخودت باشی که هستی ودنیاروجای قابل زیست تری کنی💗🌱

هرچی آرزوی خوبه مال توووو🫂🩵

تولدت مبارک رفیق🦋🎂

الهی تاجهان باشد به شادی درجهان باشی🌱💚

خوبه که هستی خوبه که داریمتتتت🫂❤️

غم وغصه وبلاازت دورباشه عشق منننن✨️🌱

سلام مریم جون چقدر ناراحت شدم خداروشکر که بخیر گذشته🥲😞خدا رحم کرده راستی یادم بود اذر ماهی هستی تو ...

سلام ب روی ماهتتتتتت

قربونت ببخشید ناراحتت کردم

ممنونم عزیزم خیلی خوشحالم که دوستای خوبی مثل شما دارم انرژی مثبت های قشنگم

سلامممم مرمری عزیزمممشاید خیلی دور باشیم شاید هرچقدر دستامو دراز کنم نتونم بغل بگیرمت شاید دور به دو ...

جییییییییییییییییییییییییغ. قربون تو برم با محبت های خالصت با قلب مهربونت با آرزوهای قشنگت🥰🥰😍😍😍😍😍😍منم دوستت دارم خیلیییییی خیلیییییی دوستای مجازی قشنگم که هربار سایت رو باز میکنم پر میشم از انرژی مثبتتتت

الهی تاجهان باشد به شادی درجهان باشی🌱💚خوبه که هستی خوبه که داریمتتتت🫂❤️غم وغصه وبلاازت دورباشه عش ...

دیه بقول خودت رققییققق رقیییققق شدم

دارم اکلیل پمپاژ میکنم🥺🥺🥺🥺🥺😱

جییییییییییییییییییییییییغ. قربون تو برم با محبت های خالصت با قلب مهربونت با آرزوهای قشنگت🥰🥰😍😍😍 ...

دورسرت بگردمممم خوبه که به دنیااومدییی خوبه که خدابرامون حفظت کرد🫠💗🫂