2777
2789
عنوان

نگاش فحشه😂😂😂به علاوه عکس ضرب در مرمری🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 15572 بازدید | 226 پست
خداسلامتی بده عزیزم ایشالا بهتر از قبلت میشی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

ممنونم از انرژی مثبتتون🥰🥰🥰🥰

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
مرمری جون چطوری بادرسای پسرت چکارمیکنی

سلام خوبی

خوبه خداروشکر 

بچه اذیت کنی نیست من امسال تا الان یبارم ننشستم پای درساش خودش مینویسه انجام میده برنامه فرداش رو اوکی میکنه 

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبیخوبه خداروشکر بچه اذیت کنی نیست من امسال تا الان یبارم ننشستم پای درساش خودش مینویسه انجام ...

آخی چه پسرخوبی خداروشکر والاازمن که مدام میگه توبایدکنارم باشی

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

ن هرسال انجام میداد من چک میکردم

امسال ک اوضاعم اینطوریه خودش انجام میده ی دورم چک میکنه غلط ننوشته باشه

نمیزاره من چک کنم

برام بچه داری هم میکنه🥺🥺

واقعا پسرم نیس رفیقمه🥲

ن هرسال انجام میداد من چک میکردمامسال ک اوضاعم اینطوریه خودش انجام میده ی دورم چک میکنه غلط ننوشته ب ...

الهی ماشالله آقاست اون کوچولوچطوره خوبه

الهی ماشالله آقاست اون کوچولوچطوره خوبه

بهانه میگیره حسابی اخلاقش عبن رادمهر نیست.اصلا لوس تره حساس تره دیشب رادمهر ۸خابید خیلی خسته بود اخه چون هرشب با داداشش میخاببد کمبود منو حس نمیکرد 

دیشب باباش نبود منم رو تخت بیمارستانی نخابیدم رفتم کنار رادین دراز کشیدم تا خابش ببره بعد بدم جام دیدم سرشو کرده زیر بالش با ی عالمه بغض و چشاش پر گفتم چی شده نی نی جونم گف من گمگینم 😅 گفتم چرا غمگینی گفت تو کی خوب میشی منو بزاری رو پات🥲 با من بدو بدو کنی قطار بازی کنی 🥲

بهانه میگیره حسابی اخلاقش عبن رادمهر نیست.اصلا لوس تره حساس تره دیشب رادمهر ۸خابید خیلی خسته بود اخه ...

ای خدا بازخوب این مدت تحمل کرده احتمالاشوهرتم نبوده بیشترحساس شده بگوزودخوب میشم بازی میکنم به مامانت بگوکم وبیش باهاش بازی کنه

ای خدا بازخوب این مدت تحمل کرده احتمالاشوهرتم نبوده بیشترحساس شده بگوزودخوب میشم بازی میکنم به مامان ...

بازی هیچکس بهش حال نمیده

مامانم بنده خدا ی دقیقه نمیزاره حوصلش سر بره تو کارای خکنه مشارکت میده بازی میکنی حتی دنبال بازی با وجود دیسک کمر  یا بابام خیلی دل ب دلش میده بازی میکنه  ولی خودمم حس میگنم هیچکدوم هیجان منو ندارن براش اگه بدونی چکارا میکردم😂 چقدر میدویدم عین ی بچه بودم ی همبازی واقعی اصلا حس نمیکردم ۳۰سالمه با جون و دل بازی میکردم

خیلی گفتم زود زود خوب میشم دیگه این اواخر باور نمیکنه چپ چپ نگام میکنه😂

حتی بغلم نمیاد از بس زخم  زیلی بودم میترسه بهم بخوره دردم بیاد هر وقت میگم یکم بیا بغلم فرار مبکنه میگه ن تو اوخ شدی😢 یا با احتیاط و رعایت فاصله لپشو میاره جلو ک بوس کنم

بازی هیچکس بهش حال نمیدهمامانم بنده خدا ی دقیقه نمیزاره حوصلش سر بره تو کارای خکنه مشارکت میده بازی ...

ای خداقربونش معلومه خیلی مهربونه عیب نداره این روزا میگذرن یه دفترنقاشی بهش بده بگو تا وسط دفتررسیدی اون وقت من خوبه خوب شدم اینم باذوق نقاشی میکنه پسرمن که این مدلی گولش زدم😃

ای خداقربونش معلومه خیلی مهربونه عیب نداره این روزا میگذرن یه دفترنقاشی بهش بده بگو تا وسط دفتررسیدی ...

اره باید امتحان کنم 

سلام به روی ماهتاز تابستون خابیدم پاییز شد😅😅😅خوبم خداروشکر کمی بهتر از چندوقت پیشمماوناهم خوبنخود ...

زودزودی بهارمیشه دورت بگردممم ازکجامعلوم شاید حتی توپاییز🥹🫂امیدوارم زود زودی ردیف شی💗

منم خوبم خداروشکر😇درگیر گواهینامم🪼😂

یک ثانیه خورشیدم ویک ثانیه ابرم🌦تلفیق غم وشادی ودلتنگی وصبرم

بهانه میگیره حسابی اخلاقش عبن رادمهر نیست.اصلا لوس تره حساس تره دیشب رادمهر ۸خابید خیلی خسته بود اخه ...

عزیزم چه دوست داشتنی و خوردنی هست این پسر ناز ان شالله زودی خوب میشی و به روال قبل برگردین

زودزودی بهارمیشه دورت بگردممم ازکجامعلوم شاید حتی توپاییز🥹🫂امیدوارم زود زودی ردیف شی💗منم خوبم خدا ...

اره عزیزم انشالله

الهی 

حالا شیری یا نه؟ گرفتی؟😁