2777
2789
عنوان

نگاش فحشه😂😂😂به علاوه عکس ضرب در مرمری🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 15850 بازدید | 230 پست
خیلی طولانیه ها حوصله داری بگم اخ منم عاشق حیوونام انقدرحیوون نجات دادم توآی سیوبودم شوهرم صدای پرنذ ...

عین منی

مخصوصا بق بقو ها😅😅😅😅

بله ک حوصله دارم

من سرو پا گوشم😊

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
عین منیمخصوصا بق بقو ها😅😅😅😅بله ک حوصله دارممن سرو پا گوشم😊

گلم تاپیک اخرموببین تگت کردم نشد

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عین منیمخصوصا بق بقو ها😅😅😅😅بله ک حوصله دارممن سرو پا گوشم😊

سلام عزیزم تازه متوجه شدم چه اتفاقی واست افتاده😔

خداروشکر که الان حالت خوبه🥰

کی این اتفاق افتاد؟

مثل نفس هایم دوستت دارم! هم انقدر بی اختیار هم آنقدر تا پای جان😘
گلم تاپیک اخرموببین تگت کردم نشد

سلام باشه گلم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
سلام عزیزم تازه متوجه شدم چه اتفاقی واست افتاده😔خداروشکر که الان حالت خوبه🥰کی این اتفاق افتاد؟

سلام عزیزم خوبی 

اواخر مرداد

سلام مرمری عزیزم

خدا سلامتی بده خیلی ناراحت شدم که این اتفاق برات افتاده

واقعا خدا خیلی رحم کرده به کوچولوهات 

من دیدم چندوقت تاپیک نزدی تعجب کردم نگو اینطوری شده

الان حالت چطوره؟ امیدوارم زود زود خوب بشی بازم برگردی پیشمون با گل و گیاهات و شیرین کاری های رادین

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم.....

سلام ملکهههه💗💗حال شما؟ردیفی؟همه چی خوبه؟فسقلیاخوبن؟

سلام به روی ماهت

از تابستون خابیدم پاییز شد😅😅😅

خوبم خداروشکر کمی بهتر از چندوقت پیشمم

اوناهم خوبن

خودت چطوری؟‌ حالت خوبه

چی شده مگه چه اتفاقی براش افتاده؟؟؟؟؟

سلام گلم

تصادف کرده بودم الان اوکیم کمی

سلام مرمری عزیزمخدا سلامتی بده خیلی ناراحت شدم که این اتفاق برات افتادهواقعا خدا خیلی رحم کرده به کو ...

سلام به روی ماهت عزیزم

اره خداروشکر ک بخیر گذشت

الان خوبم جراحی ها انجام شده از۲۴ساعت تو بستر بودن دراومدم در حد چند قدم راه رفتن تو خونه راه میرم کم کم ولی فعلا کار نمیتونم بکنم

همینم خوبه 

دلم برای کارای خونه تنگ شده😊😊😊

سلام به روی ماهت عزیزماره خداروشکر ک بخیر گذشتالان خوبم جراحی ها انجام شده از۲۴ساعت تو بستر بودن درا ...

زود خوب میشی عزیزم اصلا این روزها رو یادت هم نمیاد 

منتظرتیم 

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم.....

سلام به روی ماهت عزیزماره خداروشکر ک بخیر گذشتالان خوبم جراحی ها انجام شده از۲۴ساعت تو بستر بودن درا ...

خداسلامتی بده عزیزم ایشالا بهتر از قبلت میشی❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

❤️

زود خوب میشی عزیزم اصلا این روزها رو یادت هم نمیاد منتظرتیم

انشالله🥰