2777
2789
عنوان

اقتدار دادن به همسر

128 بازدید | 8 پست

🔶 مرد باید تکیه گاه زن باشه.

اما چه مردی؟

مردی که توسط خانمش در طول سال ها محکم شده باشه.

💢 مردی که هنوز نمیتونه خودش رو هم جمع کنه معلومه که نمیتونه برای خانمش تکیه گاه باشه!

شما باید شوهرت رو انقدر قوی کنی و براش تکیه گاه باشی تا اون کم کم بتونه خودش رو جمع و جور و قوی کنه

بعد که قوی شد اون به طور خودکار تکیه گاه محکمی برای شما خواهد شد

پس تا رسیدن به اون زمان شما باید مثل یک مشاور حرفه ای کنارش باشید و بهش کمک کنید تا قوی بشه...

بهش اقتدار بدید

بدرقه واستقبالش برید

توجمع بهش انتقادنکنید

جلوبچه ها، ی چیزی خواست سریع براش بیاریدتا بچه هاهم ازش حساب ببرند

جلوخانواده خودمون ازش بدگویی نکنیم

جلوخانواده همسر، ی وقت عصبانی بود، سکوت کنید، اومدیدخونه توی شرایط خوب ازش انتقادکنید، تارفتارش رااصلاح کنه

از سرکاراومد، کمی صبرکنید استراحت کنه بعد، درصحبت باز کنید

جلوبچه ها باهاش بحث نکنید

قبل از اینکه بیاد خونه، بگوبچه هابابانزدیکه بیاید خانه را مرتب کنیم

کارهای سختیه اینا که گفتم

ولی یمدت بگذره، بوضوح تغییرات شوهرتون را میبینید

حتی اگه معتادباشه، بامرور مقتدرمیشه، وشرم زده اعتیادش ترک میکنه

ولا تو خونه زندگی ما نه من اقتدار دارم نه همسرم هم من تکیه گاه همسرم هم اون بیشتر رفقیقیمم اصلا هرچی ...

برای شوهرهای کله شق، لجباز، عصبی، معتاد، سلطه گر، بچه ننه،.... 

اقتدار دادن جواب داده

خانمها توکلاس همسرداری مومنانه تجاربشون میفرستن

خیلیراضی هستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک نکته بسیاااار مهم اینه که توی اقتدار دهی بای خییییلی باید دقیق و یواش بری جلو. کاملا چراغ خاموش و نرم تغییر رفتار بده.

تا یک ماه فقط محترمانه صحبت کن. بعد کم کم الفاظ اقتدار دهنده ای مثل آقای من و سایه سرم و پناه من و... بهش بگو.

اینو حتما حتما یادتون باشه. اگه اشتباه اقتدار بدید حتما اثر منفی داره.

🔶 در یک خانواده خوب زن و شوهر هم در زمینه های مادی و هم در زمینه های معنوی به همه قله ها خواهند رسید.

⭕️ خیلی از افراد مذهبی فکر میکنن باید توی دنیا سختی بکشن تا در آخرت از نعمت های بهشتی برخوردار بشن!

🔹 نه اینجوری نیست. 

اتفاقا فقط کسانی توی زندگی آخرتی خودشون لذت میبرند که دنیای خوب و پر از لذتی رو تجربه کرده باشند.

بنابراین هیچ کسی سختی های زندگی رو به امید قیامت خوب تحمل نکنه.

🔶 بله رنج در دنیا هست ولی بسیاری از رنج هایی که ما آدما توی دنیا تحمل میکنیم الکی هست و میشه اونا رو نداشته باشیم.

خیلی از درگیری های بین زن و شوهرها دقیقا مصداق تحمل رنج های الکی هست!⭕️ وقتی آدم درست حرف نزنه و درست رفتار نکنه و بعد منجر به درگیری بشه خب چرا آدم نباید رفتارش رو درست کنه؟!

درست برخورد کن که رنج نکشی! خدا که نگفته تو در هر صورت باید رنج بکشی!

🔶 بنابراین زن و مرد باید زندگی خودشون رو با هم بسازند و کاری کنند که اصلا توی زندگی خانوادگی رنج نکشند یا میزان رنج ها رو خیییییلی کم کنند.🌷

نکته بعدی اینه که آدم باید با وسوسه های ابلیس مقابله کنه. یعنی چی؟

⭕️ خیلی وقتا ابلیس میاد و زن و شوهر ها رو وسوسه میکنه و میگه: تو اشتباه کردی که با این زن ازدواج کردی! یا میگه تو اشتباه کردی با این مرد ازدواج کردی!

🔺 شما دو تا اصلا بهم نمیخوردید! شما اشتباهی با هم ازدواج کردید! اون برات شوهر نمیشه! چشم بسته انتخاب کردی حالا باید چوبش رو بخوری! 😈

خلاصه ابلیس رجیم هر لحظه دنبال اینه که آدم رو وسوسه کنه تا زندگیش رو بهم بزنه!

اینجاست که باید با وسوسه ابلیس مخالفت کرد. اما چطور؟

🔶❇️ ببینید هم خانم ها و هم اقایون باید این نکته خیییلی مهم رو تا آخر زندگیشون توی ذهنشون داشته باشند

💥 اینکه ما آدما با هر کسی که ازدواج کردیم همون آدم بهترین فرد در دنیا بوده که میتونسته ما رو رشد بده

🔹 یعنی ما با هر کسی غیر از اون ازدواج میکردیم نمیتونستیم انقدر زمینه رشد داشته باشیم.

بله ممکنه یه نفر بگه من که با همسرم رشد نکردم!  علتش اینه که شما حواست نبوده به زمینه های رشد

خدا زمینه برات میفرسته و این شمایی که باید از این زمینه ها استفاده کنی و رشد کنی.

☢️ مثلا ممکنه شما در وجود خودت خشم رو داشته باشی. خدا یه همسری بهت میده که مدام موجب میشه شما خشمگین بشی. اینجا زمینه مبارزه با نفس برات فراهم شده

اگه تونستی طی دوران زندگی خشم خودت رو کنترل کنی یه قدم رشد کردی و به خدا نزدیک شدی.

قطعا قراره که شما با همین همسری که داری رشد کنی.

نترس. 

اگه قرار بود همسرتون شما رو رشد نده اصلا اجازه نمیداد که باهاش ازدواج کنی.

مگه خداوند متعال ما رو دوست نداره؟

💕💕 قطعا داره. خییییییلی هم دوست داره. هزار میلیارد برابر بیشتر از مادرمون ما رو دوست داره.

اینکه ما رو هم خلق کرده برای چی بوده؟ 

برای اینکه هدایتمون کنه دیگه.

خب حتما خدا به ما کمک میکنه تا بتونیم رشد کنیم و در این مسیر هر زمینه ای که نیاز باشه برای ما فراهم میکنه.

❇️بنابراین این همسری که خدا به شما داده همون زمینه هدایت شماست. 💥 ازاین زاویه وقتی نگاه کنید احساس میکنید قدرت بیشتری برای درست کردن زندگیتون پیدا میکنید

🔶❇️ ببینید هم خانم ها و هم اقایون باید این نکته خیییلی مهم رو تا آخر زندگیشون توی ذهنشون داشته باشند

💥 اینکه ما آدما با هر کسی که ازدواج کردیم همون آدم بهترین فرد در دنیا بوده که میتونسته ما رو رشد بده💥 .

🔹 یعنی ما با هر کسی غیر از اون ازدواج میکردیم نمیتونستیم انقدر زمینه رشد داشته باشیم.

بله ممکنه یه نفر بگه من که با همسرم رشد نکردم! علتش اینه که شما حواست نبوده به زمینه های رشد

خدا زمینه برات میفرسته و این شمایی که باید از این زمینه ها استفاده کنی و رشد کنی.

☢️ مثلا ممکنه شما در وجود خودت خشم رو داشته باشی. خدا یه همسری بهت میده که مدام موجب میشه شما خشمگین بشی. اینجا زمینه مبارزه با نفس برات فراهم شده

اگه تونستی طی دوران زندگی خشم خودت رو کنترل کنی یه قدم رشد کردی و به خدا نزدیک شدی.