2777
2789
عنوان

نگاش فحشه😂😂😂به علاوه عکس ضرب در مرمری🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 13027 بازدید | 193 پست
تصادف کرده بودم ی تایمی تو کما بودم الان اوکی ام فعلا بخاطر تصادف جراحی شدم و تو بسترماره

وای یاخدا توماشین؟بچه ها حالشون چطوره الان بهتری من خانواده ام اصفهانن کاری ازدستم برمیادبگو برات انجام بدن

شهرازصداپراست،    🗣    ولی ازسخن تهی،                                                       

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای یاخدا توماشین؟بچه ها حالشون چطوره الان بهتری من خانواده ام اصفهانن کاری ازدستم برمیادبگو برات ان ...

با اسنپ بودم و خدارو هزاران بار شکر ک بچه ها باهام نبودن اسنپی که درجا فوت کرد 

خدا به بچه هام رحم کرد ک الان اینجام

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نگران شدم الان واقعا خوبی خونه ای یابیمارستان درخاست میدم قبول کن

درخاست هام بیشتر یکساله خرابه نمیاد بالا ک قبول کنم

همینجا صحبت کنیم

ن مرخص شدم الان خونه ام ولی خب دارم دوران نقاهت رو میگذرونم
خانوادم هستن الان نزدیک یک ماهه دستشون بنده منه
ممنونم از لطفت گلم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
منم بعدیه ماجرایی روازدوسال قبل برات تعریف میکنم که دوباره به زندگی برگشتم

برام تعریف کن

من بعد به هوش اومدن دوبار باز احیا شدم بخاطر ایست قلبی یبارم افت فشار

خلاصه عزرائیل جواب کردم

با اسنپ بودم و خدارو هزاران بار شکر ک بچه ها باهام نبودن اسنپی که درجا فوت کرد خدا به بچه هام رحم کر ...

وای چقدراتفاق ترسناکی ازسرگزروندی شوهرت بنده خدا ببینی درچه حالی بوده وقتی کمابودی چندوقت کمابودی

برام تعریف کنمن بعد به هوش اومدن دوبار باز احیا شدم بخاطر ایست قلبی یبارم افت فشارخلاصه عزرائیل جواب ...

چشم حتما یه موقع برات حتما تعریف میکنم ازمن ازیک درددندون ساده وخفگی وکما شد

برام تعریف کنمن بعد به هوش اومدن دوبار باز احیا شدم بخاطر ایست قلبی یبارم افت فشارخلاصه عزرائیل جواب ...

خداروهزاربارشکر بخیرگذشته

وای چقدراتفاق ترسناکی ازسرگزروندی شوهرت بنده خدا ببینی درچه حالی بوده وقتی کمابودی چندوقت کمابودی

ده روز

همسرم کل اون تابم رو دم بیمارستان تو ماشین خابید 

یبار هوشیاریم خیلی اومد پایین گفتن احتمال زیاد تموم میکنه اگه اینجور پیش بره

نصف شب خودکشی کرد ک نبینه مردنم رو خدارحم کرد ک تو ماشین دم بیمارستان خابیده بود و متوجه شدن زود رسوندنش

بیشتر از همه داغون شد 

بهوش اومدم نشناختمش پر از ریش و حموم نکرده و داغون بود 

خیلی بد گذشت خدا به گریه های مادرم و بچه هام رحم کرد بخدا

چشم حتما یه موقع برات حتما تعریف میکنم ازمن ازیک درددندون ساده وخفگی وکما شد

واقعا 

چه جالب

بگو برام وقت کردی

الان چه مشکلی داری؟

جراحی شدم بخاطر شکستگی هام ولی حال عمومی ام خوبه خداروشکر 

ده روزهمسرم کل اون تابم رو دم بیمارستان تو ماشین خابید یبار هوشیاریم خیلی اومد پایین گفتن احتمال زیا ...

وای تصورش کردم توروخدا یه خیراتی بده منم شوهرم پشت درآی سیو بیهوش شده بودگفت وقتی بردنت آی سیو شبیه مرگ مغزیا بودی نمیدونم شایدخدا دررحمتش زودوباره بهمون بازکردمن هنوزم جابخیه هاروی گردنم هست