2777
2789
عنوان

برادرشوهرام دوتاشون باهم ریختن سر شوهرم و به منم فحش دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 803 بازدید | 63 پست
کجا محترمانه گفتی؟؟به این بنده خدا میگی نکنه دوست پسر داریبعد میگی من محترمانه حرف زدم😂😂😂😂

شما چته جو گرفتی؟  هروقت مخاطبم بودی بعد ریپ بزن.

من کجای پستم توهین کردم؟ فقط سوال برام ایجاد شد

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم نمیزاره شکایت بکنم

ولشون کن بخدا اگه این دیگ رو هم بزنی چیز بدی ازش در میاد خدایی نکرده دست به یقه میشن تو بگو شوهرم عزیزم وقتی اونا درک ندارن که من ناموسشونم اینو میگن شعور خودشونو نشون میدن توم از من مطمئنی گوشیمو چک کن تعقیبم کن خیالت راحت باشه بزار هی بگن انقدر بگن که خودشون پشیمون بشن

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
حالت خوب نیستا😐😐😐

بله حق با شماست من مشکل دارم لطفا دیگه ریپ نزن

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

ولشون کن بخدا اگه این دیگ رو هم بزنی چیز بدی ازش در میاد خدایی نکرده دست به یقه میشن تو بگو شوهرم عز ...

شوهرم بمن اعتماد داره و همیشه هم پشتم بوده 

اینا هم اینو میدونن و عمدا این حرفارو میزنن

برادرشوهرام همه زن صیغه ای دارن و بی شرف هستن و بیکار و ولگرد

وا

چرا اینجورین آخه مگه از اول چه اتفاقاتی بینتون افتاده؟

این حجم از توهینات و نفرت نمیتونه بدون علت باشه اسی

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من بر اینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم، به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

شوهرم بمن اعتماد داره و همیشه هم پشتم بوده اینا هم اینو میدونن و عمدا این حرفارو میزننبرادرشوهرام هم ...

ارزش نداره بااینا دهن به دهن بشی شر درست میکنن بگو شوهرتم یه مدت نره اونجا نمیدونم چرا حس خوبی نگرفتم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
فک کردی براشون مهمه؟؟؟شوهرم قراره ب مادرش زنگ بزنه ببینه چرا تموم زندگی ما رو برده گذاشته کف دست این ...

شوهر خودت اگه راجع به مسائل خصوصی و ریز زندگیتون به مادرش گزارش تحویل نده اونم همه حرفارو کف دست پسراش نمیزاره که تو روی شما بکوبن 

اول از همه شوهرتو مجاب کن مسائل دو نفره زندگی رو جایی بازگو نکنه بعدشم قطع ارتباط کنین تا شر درست نشده و برادرا دستشون تو خون هم نرفته