2777
2789
عنوان

برادرشوهرام دوتاشون باهم ریختن سر شوهرم و به منم فحش دادن

| مشاهده متن کامل بحث + 801 بازدید | 63 پست
میشه حرف چرت نزنی؟ممنون

این چه طرز حرف زدنه ؟ تبادل نظره منم نظرمو محترمانه بیان کردم شما هم احترام خودتو نگه دار .خب وقتی تاپیک میزنید و شفاف نمی کنید برای منه مخاطب تو ذهنم سوال ایجاد میشه شما هم اگه ظرفیتشو نداری تاپیک نزن خب

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐تویی که سسشعر میگی بعد تاپیکتو قفل میکنی ، چیزی بهت نمیگم خودت ازم ناراحت شو .حق با شایع بود گاهی وقتا تبدیل به نفرت میشه بهترین حس‌ :): 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این چه طرز حرف زدنه ؟ تبادل نظره منم نظرمو محترمانه بیان کردم شما هم احترام خودتو نگه دار .خب وقتی ت ...

من دارم میگم هزار بار بهم فحش ناموسی دادن 

شما میپرسی نکنه دوست پسر داری؟؟؟

آره یقیناً ننه شون این حرفای چرت خاله زنکی رو اینقدر تو خونه تکرار کرده پسراش یاد گرفتن😑

کلا از نظر فرهنگی اخلاقی شخصیتی  زیر صفرن 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

این چه طرز حرف زدنه ؟ تبادل نظره منم نظرمو محترمانه بیان کردم شما هم احترام خودتو نگه دار .خب وقتی ت ...

کجا محترمانه گفتی؟؟

به این بنده خدا میگی نکنه دوست پسر داری

بعد میگی من محترمانه حرف زدم😂😂😂😂

میشه حرف چرت نزنی؟ممنون

خب اگه حرفش چرته ! پس نباید بگذری از حرف اونا !! شاید بشه فحش رو بخشید .ولی این دیگه رسما بهت گفتن ببخشید ! خرابی ! بعدش تو میگی حوصله شکایت ندارم !! ینی آبروت برات ارزشی نداره؟! کوتاه اومدن ینی قبول حرفاشون ! 

من الان اینجا ازتون نظر خواستم چرا میرید تماااام تاپیکارو زیر و رو میکنید؟

زیر و رو نکردم گلم 

تو تاپیکهای قبلتون بودم که گفتید عصبی هستند 

منظورم این بود شوهرتون خودشم یکم زودجوش هست 

توو دعوا نقل و نبات دهن هم نمیذارن 

یکی شما میگی دوتا اونا میگن و ...

هیچ توهینی توو عصبانیت و دعوا حقیقت نداره صرفا برا سوزوندنه

یا شکایت کنین یا قطع رابطه

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸