2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره میشه ولی اعصاب میخواد 

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

ده ساااال؟۱ ساله با روزی ۲ ساعت میشه از آیلتس ۵ به ۷ رسید🦦

خب ما ایلتس منفی هم نمیگیریم خودم میگم

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

خب ما ایلتس منفی هم نمیگیریم خودم میگم

ببین اخه آیلتس ۵ زبان در حد اینترمدیت میخواد.

من اولین بار که میخواستم جدی شروع کنم واسه آیلتس،  یه آزمون شبیه ساز دادم که ببینم آیلتسم چند میشه ، ۵.۵ شدم.

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

ببین اخه آیلتس ۵ زبان در حد اینترمدیت میخواد.من اولین بار که میخواستم جدی شروع کنم واسه آیلتس، یه آ ...

خب من زبان دوس ندارم کلا از زبان های اروپایی بدم میاد و زبانم در حد مبتدی هس برا من ممکن نیس

ببین اخه آیلتس ۵ زبان در حد اینترمدیت میخواد.من اولین بار که میخواستم جدی شروع کنم واسه آیلتس، یه آ ...

ینی قبلش اصلا واس ایلتس نخونده بودین؟فقط زبان عمومی خونده بودین؟

خب کسی که صفر وحتی ایلتس ۵سخته براش چی

ببین مطمئنی صفری؟

آخه من ۹۰ درصد آدما رو دیدم میگن ما صفریم هیچی نمیدونیم از زبان ، یه آزمون شبیه ساز میدن در بدترین حالت میشن ۴.

یه آزمون شبیه ساز بده ، معلم بگیر بگو واست بفرسته ، اگر واقعا صفر بودی اون موقع باید فکر اساسی کنی ولی من بعید میدونم

چه مدت کلاس کانون رفتین بعدش ازمون شبیه ساز دادین؟توی کانون واس ایلتس می خوندین یا عمومی

از بچگیم میرفتم ۵ یا ۶ سالگی شاید

عمومی رفتم ، تا آخر های اینترمدیت ۳ رفتم .