2777
2789
پس صفر نیستی که دختربه نظرم اگر ۵ نشی حداقل ۴ میگیریدو ساله نهایتااا جمع میکنی ( اونم تازه زیاده )

من از بچگی بدون کلاس فقط با خوندن تو خونه حدودا اینترمدیت بودم که یهو به مدت دوسال ول کردم الان به نظر شما بعد از دو سال شروع کنم چه مدت طول میکشه از متوسط هم بهتر بشه؟

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

از بچگیم میرفتم ۵ یا ۶ سالگی شایدعمومی رفتم ، تا آخر های اینترمدیت ۳ رفتم .

کانون زبان تهران یا شهرستان.درهفته چندروز کلاس داشتین؟راسته که تکالیف کانون زبان خیلی سنگین ووقت گیر و با روزی یک ساعت جوابگو نیست؟راسته که مکالمت اصلا خوب نمیشه.الان شما راحت می تونید فیلم واخبار وکتاب انگلیسی بخونید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از بچگی بدون کلاس فقط با خوندن تو خونه حدودا اینترمدیت بودم که یهو به مدت دوسال ول کردم الان به ن ...

حقیقتش من هیچوقت خودخوان زبان نخوندم ، به نظرم برو توی موسسات کانون یه تعیین سطح بده ببین چقدر یادت مونده و تا کجا یادت مونده ، ترمت رو که مشخص کردن دوباره بشین بخون ، زبان فراره ولی یه کوچولو که دوباره واسش وقت بذاری دستت میاد

این کاربری دست دو خواهر هست 🌸

کانون زبان تهران یا شهرستان.درهفته چندروز کلاس داشتین؟راسته که تکالیف کانون زبان خیلی سنگین ووقت گیر ...

تهران بودم عزیزم

دو بار در هفته

ببین من روی تکالیف زبانم خیلی حساسیت داشتم چون زبان رو دوست داشتم ، بنابراین خب زیاد ازم وقت می برد چون مو به مو انجام می‌دادم مثلا ۲ ساعت اینا تکالیفش وقت می برد ازم.

حقیقتش کانون آنچنان روی اسپیکینگ کار نمیکنه اینو منم موافقم ، در کل کلاس زبانای عمومی رو نباید ازش انتظار یه اسپیکینگ خفن رو داشته باشی ، اگر بخوای مکالمت قوی بشه باید کلاسای نیمه خصوصی یا خصوصی بگیری، یه سری از روش ها هست که میگن با هوش مصنوعی صحبت کن و فلان و بهمان که من حقیقتش خیلی بلد نیستم طریقه کار باهاش رو.

آره بعد از اینکه واسه ایلتس خوندم راحت میتونم اخبارا و سریال های انگلیسی رو بفهمم

یه ۱۰سالی زمان برد تا از سن ۵سالگی به سطح اینترمدیت رسیدی

های اینترمدیت عزیزم 

ببین کتابای زبان کانون از بیسیک شروع میشه

بعد میشه المنتری

بعد پری اینترمدیت

اینتر مدیت

های اینترمدیت 

هر کدوم از این لول ها ۳ تا کتاب دارن

تهران بودم عزیزمدو بار در هفتهببین من روی تکالیف زبانم خیلی حساسیت داشتم چون زبان رو دوست داشتم ، بن ...

توی کانون مهارت لیسنینگ هم قوی میشه؟شما به غیر از تکالیف کلاس خود خوان تمرین دیگه ای داشتین؟کدوم شعبه کانون رفتین

توی کانون مهارت لیسنینگ هم قوی میشه؟شما به غیر از تکالیف کلاس خود خوان تمرین دیگه ای داشتین؟کدوم شعب ...

والا نه انچنان😂

من فقط از معلمای کانون راضی بودم چون فوق العاده با سواد بودن و گرامر اینا رو از پایه می ساختن برامون 

لیسنینگ و اسپیکینگ و کلا اسکیل های ایلتس رو باید خودت سعی کنی قوی کنی یا بعد از اینکه به یه سطح خوبی از کانون رسیدی بری کلاس خصوصی

شعبه وصال بودم عزیزم

فقط تکالیف کانون رو انجام می‌دادم.

والا نه انچنان😂من فقط از معلمای کانون راضی بودم چون فوق العاده با سواد بودن و گرامر اینا رو از پایه ...

پس شما چطور listening و speaking انقد خوب شد که می تونید راحت سریال واخبار انگلیسی رو متوجه بشین؟

پس شما چطور listening و speaking انقد خوب شد که می تونید راحت سریال واخبار انگلیسی رو متوجه بشین؟

ببین کانون تورو تا ۵ ۵.۵ راحت می بره ، البته اگر خوب خونده باشی و استادا خوب باشن 

دیگه بعدش رو باید کلاس های نیمه خصوصی یا خصوصی بگیری که باهات منابع آیلتس رو کار کنن 

من وقتی اون منابع باهام کار شد اسکیل های مربوط به ایلتسم قوی شد

چجوری با توی خونه خوندن به این سطح رسیدین

با کتابای خودخوان لغت و گرامر

پادکست و موسیقی

فیلم و انیمیشن

بیشتر دوست داشتم تفریحی یاد بگیرم نه شبیه درس خوندن

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

ببین کانون تورو تا ۵ ۵.۵ راحت می بره ، البته اگر خوب خونده باشی و استادا خوب باشن دیگه بعدش رو باید ...

اسکیل هارو خودتون بعدش قوی کردین؟دیگه کلاس خصوصی نرفتین واس ایلتس و تقویت اسکیل ها؟

اسکیل هارو خودتون بعدش قوی کردین؟دیگه کلاس خصوصی نرفتین واس ایلتس و تقویت اسکیل ها؟

من کلا خودم نمیتونستم تنها اسکیل هامو قوی کنم

کلاس خصوصی گرفتم 

ولی خب خیلی ها رو هم دیدم که بعدش خودشون قوی کردن مهارتشونو و نمره هاشونم خیلی خوب شد

من کلا خودم نمیتونستم تنها اسکیل هامو قوی کنمکلاس خصوصی گرفتم ولی خب خیلی ها رو هم دیدم که بعدش خودش ...

چه مدت کلاس خصوصی گرفتین؟راضی بودین ازش؟از همون کانون معلم گرفتین؟ممکن به منم معرفیش کنید تا بعد اتمام کلاسای کانون باهاش کلاس بگیرم؟ببخشید انقد پرحرفی کردم