2777
2789
عنوان

کتاب روانشناسی مناسب ادم کند فهم

54 بازدید | 13 پست

بچه ها نمیخام بد خودمو بگم ولی یکم خنگم .

ینی ی چیز سخت رو‌ باید سه چهار بار بخونم تا بفهمم چی میگه بعضی وقتام اصن نمی‌فهمم کلمات قلمبه سلمبه رو 

میخام کتاب بخونم ، هیچ کتابی ندارم حال حاضر ، پادکست گوش میدم ، نمی‌فهمم چی میگه

کتاب روانشناسی یا توسعه فردی چی پیشنهاد دارید ک آسان فهم باشع

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش منم همین طورم. پ شاید دلیلش اینه که مطالب روانشناسی ساده به نظر میان ولی در واقع اون لغتی که داره به کار می بره کلمه تخصصی رشته شونه و معنی خاصی داره.

مثلا من فکر می کردم خودشیفته کسیه که خیلی احساس خوشگلی یا هوش یا ... داره ولی فهمیدم نه این یه استایل شخصیتیه و انواع مختلف داره و اون خوشگل پولدار مغرور فقط یه نوع از خودشیفته ست.

راهی هست ازین خنگی نجات پیدا کنم

حس میکنم دایره لغاتت پایینه 

بیشتر زیر نویس های اخبار رو بخون 

کتاب بیشتر بخون حتی اگر درکش برات سخته

مخصوصا از رمان شروع کن

کلمه جدید یاد گرفتی بنویس معنیش رو پیدا کن و یاد بگیر 

از کتاب های شعر استفاده کن و معنیش رو بخون 

راهی هست ازین خنگی نجات پیدا کنم

عزیزم خنگ نیستی. مشکل تمرکز نداری؟

به من گفتند مشکل تمرکز و حافظه اضطراب افسردگی عزت نفس پایین نداشتن هدف... خیلی چیزها می تونه به آدم حس کم هوشی بده. من حتی رفتم روانپزشک تست هوش دادم. خوب بود ولی من همچنان توی یادگیری مشکل دارم. حالا برم یه تست adhd بدم شاید اون بود.