2777
2789

حتی اگه اون لحظه خبردارنشم،،،بعدها متوجه میشم تاوان کاری که باهام کرد رو پس داده

نمونه هاش:  ۴ماهه ماشینمپن فروختیم به رفیق شوهرم قرار بود چکش پاس بشه یک روزه پول رو شبا کنه رفت دوماه بعدش زد و ۵۰ملیونش هم مونده تا الان .میدونم پولشو ذاره بذه فقط میخادزرنگ بازی سرمون دربیاره وگرنه چطور۵۰ملیون مارو نداره بده ولی همونموقع با زنش رفتن انتایا!!

خلاصه نفرینش کردم گفتم۴ماهه هرروز زندگی ما دعواس انشالله با همون ماشین تاوان بدی(دیشب منوجه شدم تصادف کرده ماشینه شده کتلت!)))) 

دومین مورد

شب عروسیم ک بهترییین شب زندگیم بود و کلی پول شوهرم و پدرم سرش خرج کرده بودن بهترین عمارت و…. 

واسم غصه ناراحتی درست کرد و منه خر بخاطر ی ادم خررر تو عروسیم که همچین عروسی ای ارزوی خیلی از دخترا بود  ناراحت بوذم(بعدا فهمیدم بخاطر هیچ ادمی نباید ناراحت باشی ولی خب دیگ کاراز کارگذشته بود)))

اون ادم دخترخالم بود متاهلع و بچه داره

همونموقع نفرینش کردم

گفتم من برات خوب بودم همه مراسماتت من راه انداختم ولی تو گند زدی ب من …گفتم تو که دیگ عروسی نداری من بخام جبران کنم ولی خدا هست نفرینت میکنم با نقطعه ضعفت تاوان بدی

یکماه نشد بچه۴سالش تو ک‌وچه ماشین بهش زد

و خیلی موردای دیگه

واقعا نمیدنم بنظرتون دلم پااااکه ک اینجوری کسی بهم بدی کنه سریع جوابشو میگیره؟؟؟)😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه نفرین ریز هم به اسراییل بکن 

تا مردم غرب آسیا یه نفسی بکشن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
جرات داریم بگیم حق با تو نیستیکدفعه ما رو هم نفرین میکنی

وایی ن بابا🤣😂کسی بهم بدی بزرگی کنه و باعث ضررم باشه نقرین میکنم دیگ حالا مخالف نطرم یا هرچی باشه ک نهایت یکم بحث بشه وگرنه نفرین نمیکنم